Nyhed

Endnu større skærm på fremtidens smartphone

Samsung er klar med en ny koncept-telefon, hvor skærmen både kan glide og foldes, så der kommer en langt større skærm end hidtil

Store oplevelser kræver store skærme, og producenter af vores smarte mobiler forsøger stadig at gøre skærmen større og samtidig holde mobilen på en størrelse, der er til at håndtere.

Samsung hører til blandt de førende, når det handler om at gøre skærme på mobilen store. De var blandt de første, der lancerede en foldbar smartphone, og nu er de så klar med en prototype på en smartphone, hvor skærmen ikke alene kan foldes sammen - den kan også glide ud.

De kalder den for Flex Hybrid, og den er konstrueret som en enhed, der kan foldes ud, helt som vi kender det fra deres tidligere modeller. Det vil sige, at venstre side af mobilen kan foldes ud, så du får den store skærm. Men samtidig kan den højre side glide ud, så skærmen bliver endnu større.

Samsung fortæller, at de vil vise denne koncept-gadget frem på den store messe i Las Vegas, CES 2023, der løber af stablen i disse dage.

Det er dog stadig meget sparsomt med informationer om enheden – Samsung har ikke fortalt noget om opløsning eller lysstyrke. De har dog oplyst, at skærmen kan vokse fra 10,5” med et forhold på 4:3 til 12,4” med et forhold på 16:10.

Derved får du ikke alene en smartphone i lommen, du får også en tablet i fuld størrelse. Vi skal dog næppe forvente at se Flex Hybrid i handlen lige med det samme.

Samsung har tidligere fremvist konceptmobiler, der enten aldrig er blevet til noget, eller som først er kommet i handlen mange år senere. Konceptet er dog meget spændende, og det bliver interessant at se, hvad Samsung vil bruge den til.

LÆS OGSÅ: Sonos snart klar til ny trådløs netværksstandard

ANNONCE