Nyhed

MENTAL SUNDHED: Warner-kunstnere får nu adgang til mental sundhedspakke

Warner Care giver selskabets kunstnere adgang til mental, fysisk og økonomisk støtte

I dag introducerer pladeselskabet Warner Music Danmark et tredelt koncept ved navn Warner Care. Konceptet er en sundheds- og plejepakke, der fremover vil være en del af samtlige kunstneres aftaler, udtaler Managing Director Mikkel Torsting i en pressemeddelelse.

Konceptet opstår i kølvandet på de senere års øgede fokus på mental sundhed i musikbranchen, som Warner Music ligeledes ønsker at gøre til en prioritet i deres selskab. Warner Care-konceptet står på tre ben, der fremover vil sikre Warner-kunstnere støtte til både mental, fysisk og økonomisk sundhed. 

”Warners musikere får nu et sted, hvor de omkostningsfrit kan henvende sig, hvis de har problemer som for eksempel stress eller skavanker, der kræver fysioterapi eller kiropraktik," forklarer Mikkel Torsting i pressemeddelelsen og tilføjer:


"Derudover kan de få økonomisk rådgivning, som også kan bidrage til en god mental sundhed.”

Warner Care er skabt i samarbejde med en række eksperter inden for forskellige områder, og skal give Warner-kunstnere adgang til blandt andet psykologer, terapeuter, træningscentre og akupunktur. Derudover vil artisterne nu få mulighed for en årlig session med en økonomisk rådgiver, hvor de kan få hjælp til ”organisering af deres forretning og skabe optimal finansiel tryghed”, siger Mikkel Torsting.

Det er Warner Musics håb, at introduktionen af Warner Care vil resultere i, at kunsterne føler sig trygge og taget hånd om i deres samarbejde med pladeselskabet.


"Der har været en del fokus på mental sundhed i debatten den seneste tid, og vi har lyttet med. (...) Vi ønsker, at vores musikere kan arbejde i et godt og sundt miljø,” lyder det fra Mikkel Torsting.

Warner Music Danmark står bag en lang række danske navne - herunder Drew Sycamore (billedet) og Statisk, såvel som internationale sværvægtere som Neil Young og Pink Floyd.

LÆS OGSÅ: MENTAL SUNDHED I MUSIKBRANCHEN: Det er ikke sådan, musikken spiller


 

ANNONCE