Nyhed

SMUKFEST 2023: Syv danske navne føjet til plakaten

Store danske popnavne har meldt deres ankomst til Skanderborg

På en regnvejrsdag i januar kan det virke tillokkende at drømme sig væk til en feststemt og solbeskinnet bøgeskov. Og her har du så et dugfrisk påskud, for her til formiddag har Smukfest netop offentliggjort syv nye navne til sommerens festival i Skanderborg.

Her er "kærlighed" som altid nøgleordet i festivalens fortælling om sig selv, og der vil formentlig være garanti for både vodkajuice og vuggende bøgetræer, når en række danske topnavne giver koncert på festivalen.

Det drejer sig om Artigeardit, Kesi, Rasmus Seebach, Drew Sycamore, Lamin, Malte Ebert og Medina


Både Medina og Rasmus Seebach slog igennem tilbage i 00'erne og har siden etableret sig som nogen af landets største popnavne, mens Drew Sycamore udgav sit debutalbum i 2019 og siden har hittet med sange som "Take It Back," "I Wanna Be Dancing" og "45 Fahrenheit Girl" - alle fra hendes andet album Sycamore (2021).

Mikkel Xavier, som står for booking af artister til Smukfest udtaler:

”Smukfest har altid favnet de danske popstjerner, og 2023 er ingen undtagelse. Disse syv artister har over de sidste mange år ligget tungt på hitlisterne til forskellige tider og med hver sin stil. Derfor er vi helt sikre på, at I med dem kommer til at opleve en række fantastiske koncerter, der både vækker gamle minder og skaber helt nye.”

LÆS OGSÅ: Drew Sycamore bryder to kønsnormer på én dag


ANNONCE