Nyhed

The National spreder rygter: Ny musik med Taylor Swift, Phoebe Bridgers og Sufjan Stevens?

The National hinter om samarbejde ved hjælp af Frankenstein

The National er næsten klar med deres kommende album, og det rygtes, at dette bliver skabt i samarbejde med Taylor Swift, Pheobe Bridgers og Sufjan Stevens. NME har haft gang i et større detektivarbejde og delte deres opdagelser i fredags - den 13. januar.

I et 25 sekunders videoklip på Twitter af frontsangeren Matt Berninger, der sidder med ryggen til ved et klaver, ser man ham vende sig rundt samtidig med, at han holder Mary Shelleys horrorklassiker Frankenstein op.

Ved at klikke på et link på gruppens Twitter-profil - og indtastning af kodeordet "Evil forebodings" - bringes man videre til en passage. Her er det, der i romanen er et brev til en fru Saville, dog adresseret til en "fru Bridgers" - ligesom Margaret er blevet til Taylor og ”vores gode onkel Thomas” nu hedder ”vores gode onkel Sufjan."

Mon der er tale om referencer til Phoebe Bridgers, Taylor Swift og Sufjan Stevens og deres bidrag til den kommende The National-plade? Det vil i givet fald ikke være første gang, The National og Swift arbejder sammen.


I 2021 udgav Taylor Swift sit album Evermore, hvor The National medvirkede på sangen "Coney Island":

Sidste år vendte The National tilbage med singlen ”Weird Goodbyes” i samarbejde med Bon Iver. Ifølge Matt Berninger, forsanger i The National, handler den sang om ”det med at give slip på fortiden og komme videre, for senere at blive overvældet af fortrydelse.”


Nu synes flere samarbejder altså at være på vej, og detaljer vil blive bekræftet meget snart. Indtil da kan man gå ind og lytte til deres seneste og ottende album I Am Easy To Find, som udkom i 2019.

LÆS OGSÅ: Masseterapi under bøgekronerne


ANNONCE