Nyhed

The Sandmen drager på forårsturné

Rockveteranerne får et travlt program med deres kommende forårstour

Det er lige omkring 38 år siden, i 1985, at Sandmen blev dannet. Med hits som ”Five Minutes Past Loneliness”, "Don't Let Me Down", “Long Leg Sally” og "House in the Country" har de lagt mange livescener ned i løbet af deres karriere. Livekoncerterne er i øvrigt dét, som bandet efter eget udsagn elsker mest. At stå på en scene og mærke energien og spændingen. 

Det afspejler den kommende forårs-tour også. Tourplanen, som strækker sig fra marts til april, indeholder intet mindre end 14 koncertdatoer fordelt rundt i det danske land.

Man kan forvente at høre tonerne fra helt ny musik fra Sandmens kommende album. Men man kan også godt glæde sig til at høre gammelt materiale og sange fra deres seneste album, Himmelstormer. Det fik blandt andet fem stjerner i GAFFA og blev beskrevet som værende en ”musikalsk kæberasler”.


I pressemeddelelsen fra koncertarrangøren PDH lyder det om Sandmen: ”Med et hav af pladeudgivelser og koncerter bag sig fremstår Sandmen stadig som et kompromisløst, hårdtarbejdende, groovy og melodiøst band, med en direkte fremtoning af ren rock'n'roll."

Varm op til livekoncerterne med deres store hit, Beatles-fortolkningen ”Don’t Let Me Down”:


Tourplanen kan ses herunder:

31/3 KARROSSERIFABRIKKEN. Helsingør

01/4 TEATERBYGNINGEN. Køge


14/4 AMAGER BIO. Amager

15/4 TRAIN. Aarhus

20/4 SØNDERBORGHUS. Sønderborg


21/4 TØJHUSET. Fredericia

22/4 STARS. Vordingborg

27/4 PLATFORM K. Horsens


28/4 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg

05/5 MANTZIUSLIVE. Birkerød

06/5 GIMLE. Roskilde


12/5 TOBAKKEN. Esbjerg

13/5 ELVÆRKET. Holbæk

17/5 VERSHUSET. Næstved


LÆS OGSÅ: The Sandmen-album sælges for femcifrede beløb 

ANNONCE