Nyhed

Trådløs mikrofon lover studiokvalitet når du er på farten

Fra droneproducenten DJI kommer der nu et nyt trådløst mikrofonsæt, der skulle fungere med både kameraer og smartphones

DJI lancerede en alt-i-en mikrofonløsning i 2021, DJI Mic, og nu har de udvidet den serie med DJI Mic 1 TX + 1 RX. Dette system består af et par trådløst forbundne audio-modtagere og sender-enheder, og DJI lover, at de leverer en krystalklar lyd.

Samtidig skulle det nye mikrofonsæt være en mere strømlinet version, der leverer optagelser i studiokvalitet, når du er på farten.

Modtager og transmitter lover op til 5,5 timers batterilevetid og en rækkevidde på op til 250 meter.

Herudover fortæller DJI, at transmitteren har en udskiftelig indgangsport, så den kan passe til både iOS og usb-c-enheder, samt at den kommer med en hot shoe-adapter, så den kan fastgøres til et kamera.

Når det så kommer til modtagerenheden, har den et indbygget magnetisk clip-system, så det skulle være let at bruge, uden noget ekstraudstyr. Hvis du ikke lige har adgang til at lægge lydfilerne over på din smartphone, har den et internt lager på 8GB, så der kan ligge op til 14 timers lydoptagelse i 24-bit tabsfri-kvalitet.

Ifølge pressemeddelelsen har den også en OLED-touchskærm, så du kan justere optagelsesniveauer, skærmens lysstyrke, tjekke batteriniveau og så videre, direkte på enheden.

Den understøtter både usb-c, lightning og 3,5mm TRS-kabel.

Prisen bliver på omkring 1.800 kroner, og den skulle allerede være i handlen.

LÆS OGSÅ: Nu kan tv’et styre lyset stuen

ANNONCE