Nyhed

TRANCENS OPRINDELSE: The Overlords klar til livecomeback

Den danske technoduo har ikke givet regulære koncerter siden 1995

The Overlords markerede sig stærkt både herhjemme og på den internationale scene i slutningen af 80’erne og starten af 90’erne med technonumre som ”Sundown”, ”God’s Eye” og ”Organic”. I 1995 gik bandet i opløsning grundet uenigheder i forhold til, hvilken retning de skulle gå. Men nu vender de stærkt tilbage.

De har nemlig takket ja til at være hovednavn til arrangementet The Origin Of Trance, et event i Pumpehuset, København, som finder sted den 3. marts 2023. De gæstede senest det populære spillested i 1992, hvor de også gav koncert på Roskilde Festival. Se eventdetaljer lige her.

Få et kig på eller gensyn med det energiske elektroniske band lige her - live fra Roskilde:

The Overlords blev dannet i 1987 af Ian Ion, Rune B og Dick D’Press. De underskrev en lukrativ, international kontrakt seks år senere, og deres tredje album, All The Naked People blev udgivet i mere end 40 lande – og de nåede Top-20 i den Amerikanske Billboard Dance Chart.


I 2015 gik Ian Ion og Rune B sammen i studiet på Bali, hvor de remixede store dele af bagkataloget, som herefter blev genudgivet i nye klæder sammen med nyt materiale. Man kan sikre sig en billet til deres livecomeback på Pumpehusets hjemmeside


The Overlords bliver gendannet

 

ANNONCE