Nyhed

MESTEREN FRA MAGNOLIA: Playboi Carti kommer til Danmark

Hvis skæbnen tilsmiler os, har han også et nyt album med under armen

Atlanta-fødte Playboi Carti vender tilbage til Danmark for første gang siden sin optræden på Roskilde Festival i 2017. Rapperen står bag enorme hits som ”Location”, ”Sky” og ikke mindst ”Magnolia”, der er opkaldt efter de boligblokke i New Orleans, hvor Playboi Carti voksede op. Hitparaden følger med, når han den 4. december gæster Royal Arena i København.

Der har siden udgivelsen af det seksstjernede album Whole Lotta Red fra 2020 været meget stille i Playboi Carti-lejren. Han har lagt gæstevers på Trippie Redds ”Miss the Rage” og ABRAs ”Unlock it”, men ellers har han ikke udgivet noget i knap tre år. I et interview med musikmagasinet XXL fra april 2022 løftede han dog sløret for, at et nyt album med den simple titel Music er undervejs.

Whole Lotta Red gik nummer et på Billboard 200-charten og modtog de fornemme seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der ovenikøbet inkluderede albummet på sin liste over årets 20 bedste album.


”Cartis stærkeste våben er og vil altid være hans vilde vokal, der er over-pitched og mixet markant højere end lydproduktionen. Men det er nødvendigt for albummet, da han vitterligt agerer som et instrument i sig selv, med sin chopped up flydende vokal og rim-flows, der er et studie værd i sig selv (…) Carti springer rundt i segmenterne, leger og bryder med formen og ser sig ikke tilbage. Det kunne ikke være bedre,” lyder det blandt andet i anmeldelsen.

Koncerten i Royal Arena bliver et stop på Playboi Cartis Antagonist Tour, hvor han er af sted sammen med Destroy Lonely, Ken Xarson og Homixide Gang som support.

Det officielle billetsalg starter på fredag den 14. juli kl. 17 via livenation.dk og ticketmaster.dk. Live Nations presale starter i morgen (den 13. juli, red.) kl. 17 på livenation.dk.


LÆS OGSÅ: GAFFA 40-AFSTEMNING: Hvem har udgivet det bedste album de sidste 40 år?

 

 


ANNONCE