Nyhed

PAPA E: Fraads-forsanger udgiver første soloprojekt i eget navn

I marts kom den første single fra Papa E. Nu på fredag kommer den fulde ep.

Fraads stormede med udgivelsen af ”Heroppe” i 2017 ind på den danske musikscene med deres elektroniske, flabede og romantiske pop-rap. Duoen, der først og fremmest består af David Engelbrecht og Frederik Espersen (Papa Erotic), har foreløbigt udgivet to ep'er og 2020-albummet FRaaDS, som modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder. Nu er Papa Erotic klar med sit første soloprojekt under navnet Papa E – det bliver en ep med titlen sweet dogg, hvorfra singleforløberen ”20K” landede i marts.

Den nye ep lander på fredag den 21. juli og er skrevet og produceret i samarbejde med Gustav Berntsen, der er kendt som forsanger i jazzpunk-bandet Pardans. I en pressemeddelelse fortæller Berntsen om, hvad man kan forvente af produktionen på den nye ep:


”Musikken bevæger sig mellem det minimale og det storslåede med rungende 808'ere under skramlede guitarer og strygeorkestre vævet ind i støvede samples fra falmede kassettebånd. Det er lyden af dunkle nætter og afterglow i solskinsvejr morgenen efter".

Derudover lyder det, at det gennemgående tema på ep’en er ”overvældende og ødelæggende kærlighed”. Papa E formulerer det selv på følgende måde:

"Det er, som om jeg både flygter fra og jagter kærligheden på samme tid. Det river mig midt over, og det er i denne splittelse, at disse sange opstår”.


Fraads optrådte for nyligt på Roskilde Festivals Eos-scene, hvor de modtog fem stjerner og blandt andre disse rosende ord:

”Fraads elsker scenen. ”I aften er vi udødelige”, lyder det fra forsangeren, der netop har afsluttet ”Overalt hele tiden”. Der er dramatik på spil under aftenens optræden, og det stramme elektroniske og romantiske popunivers leveres med et temperament og en inderlighed, som man skal være en led satan for ikke at sætte pris på”.

LÆS OGSÅ: HOLD ØJE MED: Fire favoritter fra vækstlaget


ANNONCE