Nyhed

Emma Sehested Høeg udgiver pilot-ep: "En udgivelse der måske kan give nogen modet til at turde lade forelskelsen vokse”

Emma Sehested Høeg udgiver sin første samlede pulje sange under titlen Dame Dearest (Pilot) – for første gang udgiver hun også en sang på dansk.

“Du fylder alt for meget”. 

Sådan synger sanger, sangskriver og skuespiller Emma Sehested Høeg på sin første dansksprogede sang "Øjeblik", der nu kan findes på udgivelsen Dame Dearest (Pilot). 

En udgivelse, der indeholder seks sange, som lyder af romantik, eftertænksomhed og lune aftener på en fransk fortovscafé. Sådan beskriver hun det selv i en pressemeddelelse, hvor hun også beskriver udgivelsen som ”en udgivelse, der måske kan give nogen modet til at turde lade forelskelsen vokse”.

Musikaliteten spænder bredt på Dame Dearest (Pilot), som også præsenterer tre helt nye sange - den varmblodede "Waste Your Time On Me", som Emma har lavet i samarbejde med produceren Vera, den føromtalte "Øjeblik" og den sentimentale og sensuelle "Make Sure You’re Mine". Ud over disse tre sange indeholder udgivelsen også de tre allerede udgivne sange "Seducing My Life Away", "Mirror Dance" og "Sugar".


Nægter at lade sig begrænse af strukturer og normer 


Udgivelsen rummer stærke budskaber, som med anden kunst, vi kender Emma Sehested Høeg for. Ligeledes understreger pilot-udgivelsen, at Emma Sehested Høeg er en kunstner, der ikke lader sig begrænse af etablerede rammer og strukturer i musikken og i kunsten. 

Det viser Emma Sehested Høeg også ved, at hun tidligere har udgivet sangene "Seducing My Life Away", "Mirror Dance" og "Sugar" under kunstnernavnet Dame Dearest, men hun har nu besluttet sig for at udgive sin nye musik under navnet Emma Sehested Høeg.

Titlen Dame Dearest (Pilot) lader til at pege i retning af at at udgivelsen måske er starten på et større værk fra Emma Sehested Høeg, snarere end et samlet ep-værk. 

Udgivelsen Dame Dearest (Pilot) udkommer digitalt i dag den 19. maj og sangene udkommer også på vinyl, som i første omgang kun vil være tilgængelige, når hun spiller koncerter på Train den 26. maj og Store Vega den 27. maj. Emma Sehested Høeg spiller også koncert på Heartland Festival, i Bremen Teater, i Tivoli og på Musik i Lejet denne sommer.


 

ANNONCE