Nyhed

Halestorm kommer til Danmark

Pennsylvania-kvartetten vender tilbage til landet til november

Det er kun et halvt års tid siden, at amerikanske Halestorm kunne opleves som support for Alter Bridge i Falkoner Salen i København. I det hele taget kan man ikke beskylde bandet for at forsømme deres dansk fans: I 2019 gav de en femstjernet koncert på Copenhell, året forinden kunne de opleves på Vega og i 2016 var de forbi Train i Aarhus.

Nu har bandet, som også er på Copenhell-plakaten senere på måneden, så meldt deres ankomst igen. Det bliver endnu engang Store Vega, som kommer til at levere rammen, når Halestorm giver koncert den 10. november.

Billetter koster 350 kroner plus gebyr og sættes til salg i morgen (2/6, red.) klokken 10.00 via Livenation og Ticketmaster. Der bliver altså tale om bandets tredje koncert herhjemme i kølvandet på seneste studiealbum, Back from the Dead, som udkom i foråret 2022. 


"Bortset fra den overbevisende kvindelige frontvokal i det ellers så testosteronrige heavy metal-miljø, så er det ikke, fordi Halestorm fra Pennsylvania måske har så meget nyt at byde på i sin melodiske power rock/metal," noterede GAFFAs Keld Broksø ved bandets sidste besøg på Vega og tilføjede:

"Når det er sagt var aftenens koncert i Vega noget, som vil blive husket af danske fans som Halestorms egentlige gennembrud her til lands. (...) I aftes slog Halestorm fra sig med et både charmerende og giftigt hook mod alle dem, som ikke rigtigt troede på, at bandet flyttede sig."

Træfsikker toer fra amerikansk metalrockkvartet med velsyngende sangerinde


ANNONCE