Nyhed

HITLISTE: Benny Jamz overgår Ed Sheeran på hitlisten

Rapper Benny Jamzs tredje soloalbum ”Ny sejr” overhaler blandt andre Ed Sheeran, Tobias Rahim og Harry Styles på den danske Top 40-hitliste

Den danske rapper og medlem af B.O.C.-trioen, Benny Jamz, udgav for små to uger siden sit tredje soloalbum Ny sejr. Det nye album var stjernepakket med en lang række features fra B.O.C.-kollegerne Kesi og Gilli samt features fra Stepz og Lamin.

I sidste uge (uge 19, red.) strøg albummet Ny Sejr til tops på albumchartlisten som en slags selvopfyldende profeti. Her bringer Benny Jamz sig foran Ed Sheerans Suctract (-), Tobias Rahims Når sjælen kaster op, der har anden- og tredjepladsen. Dertil er Benny Jams’ og Ed Sheerans album de eneste nyheder på top 40-listen.

Albummet Ny Sejr fik ikke samme modtagelse af GAFFAs anmelder, Elias Kvist, der ikke kunne vriste mere end to stjerner ud af ærmet i albumanmeldelsen:


"Hvor det seneste udspil Jamo åbnede nogle sjove nye døre og indfaldsvinkler for den nu 29-årige københavner, så tager indeværende album kegler i ikke at prøve noget som helst (…) Rigtig slemt bliver det først, når kompagnonerne træder ind i lydbilledet. “Palermo” er en skrækkelig forening af stadion-chantende dårlig la-la-tekst fra Jamz og Kesi kombineret med et demo-beat fra Nicki Pooyandeh, der åbenlyst forsøger at kapitalisere på den tropicana-dancehall-bølge, som B.O.C. har gennemtæsket til døde, siden spansk blev et gymnasiefag," lyder det fra anmelderen.

Ikke desto mindre har Benny Jamz sejret ad andre veje, og den københavnske rappers nye udspil kan opleves på både Smukfest og Jelling Musikfestival denne sommer.  

LÆS OGSÅ: Benny Jamz idømt ubetinget fængsel


ANNONCE