Nyhed

Nyt webcam lover streaming og samarbejde i høj kvalitet

Creative er klar med deres nyeste webcam, der lover 4K til både streaming og onlinemøder

Uanset om du streamer, skaber indhold eller deltager i onlinemøder, så er det vigtigt at video er klar, flot og i høj kvalitet. Det er blandt andet nogle af de ting det nye kamera, Creative Live! Cam Sync 4K, fra Creative, lover.

Det nye webcam kommer, som navnet antyder, med en opløsning på 4K og så har det en automatisk kompensation for baggrundsbelysning. Det er noget vi er mange der ville kunne bruge – ikke mindst når der kommer lys ind fra et vindue bagved os.

Udover automatisk fokusering, så lover Creative også at kameraet er udstyret med manuel fokusering, hvilket betyder at du helt selv kan styre hvad der er i fokus, så du som bruger slipper for slørede billeder, hvor fokus ligger et forkert sted.


Udover en 4K-videokvalitet skulle kameraet også have en rigtig god lydkvalitet, der stammer fra to indbyggede mikrofoner, der skulle kunne opfange brugernes stemmer klart og præcist. Det skulle gøre at kameraet kan bruges direkte til såvel møder som præsentationer, livestreaming og hyggesnak – uden brug af eksterne mikrofon tilsluttet.


Endelig lover producentenat Creative Live! Cam Sync 4K har en teknologi der – via en app – tilbyder VoiceDetect og NoiseClean som skulle sikre endnu bedre lyd når det kommer til tale.

Det er endda ikke fordi kameraet bliver dyrt, Creative fortæller at det koster omkring 560 kroner.

LÆS OGSÅ: Slut med at streame lokale filer til Sonos fra Android-enheder


ANNONCE