Nyhed

VENTETIDEN ER FORBI: The Hives giver første danske koncert i ti år

Svenskerne erobrer København i kølvandet på længe ventet nyt album

Det er 11 år siden, svenske The Hives sidst var albumaktuelle - og ti år siden, de gav deres seneste danske koncert.

Den fandt sted på Store Vega i januar 2013, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med fem stjerner og skrev at "man må lægge sig ned fladt og elske dem for at forfine deres teatralske udtryk til så intense højder af legesyg rock 'n' roll-fantasi."

Nu er bandet, som for alvor brød igennem som del af 00'ernes garagerockbølge sammen med navne som The Wihte Stripes og Black Rebel Motorcycle Club, så endelig klar med nyt. Den 31. august udkommer albummet The Death of Randy Fitzsimmons, og allerede nu kan du høre en forsmag i form af førstesinglen "Bogus Operandi."


I kølvandet på det længe ventede comebackalbum tager The Hives på turné, og besøger i den forbindelse Store Vega, hvor de giver koncert den 13. oktober. Billetter koster 300 kroner plus gebyr og sættes til salg via billetlugen.dk den 12. maj klokken 10.00.

I 2023 er det 30 år siden, The Hives blev dannet i den svenske provinsby Fagersta. De albumdebuterede med Barely Legal og slog igennem med opfølgeren Veni Vidi Vicious og singlen ”Hate to Say I Told You
So” i 2000. De cementerede successen med Tyrannosaurus Hives, som også bragte bandet forbi Roskilde Festival i 2004. 

Interview: The Hives – 99 procent perfektion


 

ANNONCE