Nyhed

FAN-TEORI: Frank Ocean uploader musik under alias

"Min gode Gud, Sucka For Love er endelig på Spotify."

Flere spekulerer lige nu i, hvorvidt Frank Ocean har uploadet noget af sin gamle musik til Spotify under et alias. Det rapporterer nyhedssiden MixMag. Brugeren Blondead har indtil videre uploadet tre fanfavoritter fra sin The Lonny Breaux Collection fra 2010. Tre numre "Miss You So", "Bedtime Story" og "Sucka For Love" er nu tilgængelige på Spotify.

Frank Oceans officielle Spotify-konto indeholder i øjeblikket kun en udvalgt del af hans diskografi med store studiealbum som Blonde og Channel Orange, men ældre plader som The Lonny Breaux Collection og Nostalgia, Ultra er ikke tilgængelige på streamingplatformen.

"Hvordan kunne jeg have gået glip af, at Frank Ocean har uploadet gammel musik til Spotify under et andet navn," skrev en fan på Twitter. En anden skrev: "Åh min gode Gud, "Sucka For Love er endelig" på Spotify."

I mellemtiden antydede Ocean for nylig, at der måske er ​​et nyt album på vej. I de seks år siden udgivelsen af ​​2016's roste Blonde har Frank delt en række singler, herunder "DHL", "In My Room", "Cayendo" og "Dear April". Han har også lejlighedsvis antydet et nyt album, men intet er blevet til noget endnu. Frank Ocean spiller på Coachella i april, hvilket tyder på, at der kan komme ny musik før showet. ANNONCE