Nyhed

LEVENDE LEGENDE: 80-årige Sly Stone udgiver selvbiografi

Woodstock-veteranen fortæller endelig sin historie i ny bog, som udkommer til oktober

Hvis man skulle have glemt dem, blev man mindet eftertrykkeligt om Sly & The Family Stone i Ahmed Questloves film Summer of Soul fra 2019. Her ser man Sly Stone - alias Sylvester Stewart - på toppen af sit spil, på scenen i 1969. Samme sommer, som bandet optrådte på Woodstock-festivalen og midt mellem hovedværkerne Stand! (1969) og There's a Riot Goin On (1971).

Siden kørte Stones karriere effektivt af sporet, godt hjulpet på vej af rigelige mængder kokain og en række dårlige beslutninger. Han forsvandt simpelthen fra offentlighedens søgelys, indtil han dukkede op og gav en mildest talt excentrisk koncert på Coachella-festivalen i 2010. I samme periode forlød det, at Stone boede i en autocamper i et mindre mondænt kvarter i Los Angeles.

Nu har det britiske forlag White Rabbit Books så annonceret lidt af en sensation. De udgiver nemlig Stones selvbiografi, som kommer på gaden den 17. oktober og har fået titlen Thank You (Fallentinme Be Mice Elf Again): A Memoir. Det er allerede muligt at forudbestille et signeret eksemplar - der er kun 500 i spil - til den nette sum af 1060 kroner.


"Folk har opfordret mig til at fortælle min historie lige så længe, som jeg kan huske," udtaler Stone i en pressemeddelelse i forbindelse med udgivelsen og tilføjer: 

"Jeg var ikke klar. Jeg var nødt til nå frem til et nyt sted, rent mentalt, for atter at blive Sylvester Stewart for at fortælle den sande historie om Sly Stone. Det har været en vild tur, og forhåbentlig vil mine fans også nyde den." 

Bogen er forsynet med et forord af musiker og filminstruktør Ahmed Questlove, som angiveligt også arbejder på en dokumentarfilm om Stone.


Boblende lydspor til en turbulent tid

ANNONCE