Nyhed

Lyt til uudgivet Linkin Park-nummer, der blev indspillet til bandets Meteora-album i 2003

Linkin Park har udgivet "Fighting Myself", et hidtil uudgivet nummer, der blev indspillet til bandets "Meteora"-album i 2003.

Det "nye" nummer der udgives i dag, markerer det andet Meteora-outtake, der udkommer efter "Lost" i februar.

Begge numre – og flere på vej – vil medvirke på den kommende 20-års jubilæumsudgave af bandets Meteora-pakke, som vil være tilgængelig fra den 7. april.

"Fighting Myself"' er sammensat af vokaler fra bandets afdøde vokalist Chester Bennington og rap-vers fra Mike Shinoda. Lyt til "Fighting Myself" nedenfor.


I februar annoncerede bandet officielt 20-års jubilæumsudgaven af ​​Meteora, som kan forudbestilles her. Den kommende genudgivelse vil være tilgængelig i en række begrænsede fysiske udgaver, inklusive en tredobbelt cd, fire-disc lp og et "super deluxe" bokssæt. Sidstnævnte pakke kommer med fire cd'er, tre dvd'er og fem vinylplader, samt en 40-siders bog, en overdimensioneret plakat af Meteora-graffitivæggen, der oprindeligt var planlagt som cover, et litografi af Delta (gadekunstneren, der optræder på pladens omslag), et ark retro Linkin Park-klistermærker og en stencil af deres klassiske logo.

ANNONCE