Nyhed

Ny mikrofon til streameren lover professionel lyd

Sennheiser har lige lanceret en ny usb-mikrofon, der satser på brugervenlighed til streaming og podcasting

Det bliver stadig mere populært at streame, om det er kommentarer til videoer, streaming af spil eller podcast. Uanset formålet skal der en god mikrofon til, og Sennhesier har lige lanceret en ny mikrofon, der er rettet mod alle os, der nyder at streame direkte fra computeren på skrivebordet.

Mikrofonens navn er Profile USB Microfone og er en såkaldt kondensatormikrofon. Sennheiser lover, at den er både brugervenlig og stilfuld, samt at den kombinerer professionel lyd med direkte adgang til alle funktioner, så streamere, podcastere og gamere kan fokusere på deres indhold og ikke på at justere mikrofonen under brug.

Den kommer både i en version til skrivebordet, altså på et bordstativ, og som et Profile Streaming Set, som består af en tre-punkts selvlåsende boom arm.


En af de ting, der gør mikrofonen let at bruge er, at den ikke kræver nogen software; du skal ikke åbne en app for at indstille mikrofonen. Alt klares direkte på forsiden af mikrofonen.

Her har Sennhesier udstyret den med soft-touch knap, der slår lyden fra uden at give nogle irriterende klik, som lytterne kan høre.

Der er en LED-ring, der lyser grøn, når mikrofonen er klar, gul når mikrofonen klipper (og brugeren skal skrue lidt ned for volumen på stemmen) og rød, når mikrofonens lyd er slået fra.


Der er også en knap til at styre gain på mikrofonen, en knap der styrer balancen mellem din stemme og den, der kommer fra din computer, eller smartphone/tablet, samt en volumenkontrol til et tilsluttet headset.

Prisen på den nye mikrofon starter på omkring 970 kroner for bordmodellen og ca. 1.500 kroner for modellen med en boom arm.

LÆS OGSÅ: GUIDE: Sådan beskytter du din hørelse


ANNONCE