Nyhed

SE: Little Simz klar med ny turnédokumentar

Den roste britiske rapper tager fanskaren med bag kulisserne på sin seneste turné

Little Simz - alias Simbiatu Abisola Abiola Ajikawo - slog for alvor igennem med albummet Sometimes I Might Be Introvert, som udkom i 2021 og modtog fem stjerner fra GAFFAs anmelder. På det tidspunkt havde Little Simz dog været undervejs et stykke tid.

Gennembrudsalbummet var hendes fjerde, og herhjemme kunne man opleve hende i både Odense og Roskilde i 2016, på Distortion i København i 2017 og igen i 2022, hvor Little Simz besøgte Roskilde Festival i juli og Amager Bio i december, hvor hun også udgav sit seneste album No Thank You på streamingtjenesterne.

Netop turnéen i forbindelse med det seneste album er omdrejningspunktet for en ny dokumentarfilm, som er online nu - samtidig med at Little Simz har offenliggjort udgivelsesdatoen for den fysiske udgave af No Thank You. Albummet er på gaden 16. juni.


I en pressemeddelelse beskrives den nye, 40 minutter lange turnédokumentar som "et ærlig indblik i turnélivet i kølvandet på det kritikerroste overraskelses-album No Thank You." Filmen er optaget og redigeret af Abu Dumbuya og følger Little Simz både på og bag scenen. Du kan se den lige her:

 


Bukserne på i eventyrland

ANNONCE