Nyhed

SWAN LEE x RED BARNET: ”Love Will Keep You Warm” bliver til på ny

Swan Lee og Red Barnet lancerer trøje svøbt i kærlighed til fordel for udsatte børn i Danmark

Det genopståede indiepopband Swan Lee har i dag annonceret, at hittet ”Love Will Keep You Warm” både genudgives i nye klæder og bliver til et klæde i samarbejde med Red Barnet. Om blot få dage drager Swan Lee på deres første turné siden genforeningen, og det er i forbindelse med turnéstarten, at genudgivelsen af ”Love Will Keep You Warm” lander.

I samarbejde med Red Barnet lanceres en T-shirt til fordel for udsatte børn, der bærer skriften ”Love Will Keep You Warm”. Sangen udkom for første gang i 2004 og blev oprindeligt skrevet til en af Pernille Rosendahls veninder, fortæller hun i pressemeddelelsen og fortsætter:

- ”Love Will Keep You Warm” blev oprindeligt skrevet til en veninde, som havde det svært, men budskabet om næstekærlighed har vist sig at være langtidsholdbart, og vi håber, at samarbejdet med Red Barnet kan være med til at minde os alle om, at særligt børn i udsatte positioner fortjener ekstra støtte, siger Pernille Rosendahl.

Siden er medlemmerne af Swan Lee selv blevet forældre og kender derfor til den store kærlighed, man som forældre har til sine børn, fortæller trommeslager Emil Jørgensen og fortsætter:


- Den (red. kærligheden) er stor, mægtig og vigtig for børns trivsel. Og det at hjælpe udsatte børn, som Red Barnet gør, udspringer jo også af omsorg og et ønske om at hjælpe og beskytte børn, og samtidigt give dem den barndom, de har ret til. Det kan vi kun bakke op om, afslutter trommeslager Emil Jørgensen, der desuden også arbejder med virksomhedspartnerskaber i Red Barnet.


Man bestemmer selv, hvad man vil betale for den nye T-shirt, men der er dog en minimumspris på 299 kr. Alt overskud går til Red Barnets arbejde for udsatte børn i Danmark og ude i verden.

LÆS OGSÅ: SWAN LEE-INTERVIEW: Svanen flyver igen

Swan Lee turné 2023:


30.03 - Portalen, Greve

31.03 - MantziusLive, Birkerød

01.04 - Stars, Vordingborg


13.04 - Gimle, Roskilde

14.04 - Sønderborghus, Sønderborg

15.04 - Tobakken, Esbjerg


20.04 - Tobaksgården, Assens

21.04 - Godset, Kolding

22.04 - Tøjhuset, Fredericia


28.04 - Train, Aarhus

29.04 - Fermaten, Herning

05.05 - Posten, Odense


06.05 - Skråen, Aalborg

13.05 - Store Vega, København

ANNONCE