Nyhed

TINDERBOX 2023: Markante kvinder fuldender årets program

Med tilføjelsen af Stine Bramsen og Oh Land er den fynske festivals endelige program parat

Fyns største festival, Tinderbox, er nu klar med det fulde line-up til sommerens musikprogram. Musikprogrammet er blevet annonceret løbende over de seneste par måneder, og festivalgængere kan se frem til tre dage i Tusindårsskoven med besøg fra blandt andre Black Eyed Peas, Red Hot Chili Peppers og Maroon 5 såvel som danske Gilli og Hans Philip.

Årets musikprogram fuldendes i dag med tilføjelsen af to af landets helt store sangerinde. Der er tale om Oh Land og Stine Bramsen, der i mere end et årti har sat deres præg på det danske poplandskab.

Begge sangerinder har også været på internationale, musikalske eventyr, hvor Oh Land blandt andet har arbejdet sammen med verdensstjerner som Pharrell Williams, Sia og John Legend.


Blandt hendes største hits er ørehængerne ”White Nights”, ”Sun of a Gun” og ”Speak out Now”, men efter at være vendt tilbage til Danmark fra USA har kunstneren også startet et nyt kapitel med dansksprogede sange.

Stine Bramsen har de seneste år lavet musik i eget navn, men opnåede i slut-00'erne og start-10’erne stor international succes som en af frontpersonerne i popgruppen Alphabeat. Stine Bramsens seneste soloalbum Blonde & Blank fra 2022 modtog fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder, der kvitterede med følgende rosende ord til kunstneren:

"Den erfarne sangerinde har fundet indtil kernen i den kvindelige eksistens og leverer den med største overbevisning på første udspil i syv år."


Festivalchef på Tinderbox, Brian Nielsen, udtaler følgende om årets line-up i en pressemeddelelse:

- Sidste år var et rekordår for Tinderbox, og vi har prøvet at kvittere for tilliden fra vores gæster ved endnu engang at gå efter nogle af verdens største stjerner. Her mener vi, at Red Hot Chili Peppers, Maroon 5 og Black Eyed Peas med deres store indflydelse på det internationale rock- og poplandskab står utroligt stærkt. Samtidigt inviterer vi også vores gæster til at gå på opdagelse i nogle af de mindre navne, som vi mener har potentiale til at blive morgendagens næste store stjerner, hvad end de synger på dansk eller engelsk.

Du kan købe billetter til Tinderbox her, og nedenfor finder du det fulde line-up til Tinderbox 2023, inklusive programmet for scenerne Magicbox og Groovebox.


Det fulde line-up til Tinderbox 2023:

Artigeardit x Lamin

bbno$ (CA)


Benjamin Hav & Familien

Black Eyed Peas (US)

Blæst


Cat Burns (UK)

Christopher

D1MA


Dean Lewis (AUS)

Dopha

Dylan (UK)


Folkeklubben

George Ezra (UK)

Gilli


Gogol Bordello (INT)

Hans Philip

HUGORM


ICEKIID

Jada

Lukas Graham


Maroon 5 (US)

Medina

Mimi Webb (UK)


Nik & Jay

Oh Land

Oliver Malcolm (SE/UK)


Phlake

Pil

PRISMA


RAYE (UK)

Red Hot Chili Peppers (US)

Stine Bramsen


Tobias Rahim

Magicbox 2023:

Armin van Buuren (NL)


Baltzer

Broiler (NO)

Chico Rose (NL)


Fedde Le Grand (NL)

HUGEL (FR)

Joshwa (UK)


Kato

KREAM (NO)

Lucas Estrada & Alex D’Rosso (SE)


Lågsus

Mambo Brothers (ES)

MARF (NL)


Nause (SE)

Night / Moves

Ofenbach (FR)


Oliver Ingrosso (SE)

Öwnboss (BR)

Pretty Pink (DE)


Prom Night

Rune Rask

TOOMANYLEFTHANDS


Topic (DE)

Tujamo (DE)

W&W (NL)


Wahlstedt (SE)

Groovebox:

Barcode Brothers


Basshunter (SE)

Brooklyn Bounce (DE)

Hampenberg


LÆS OGSÅ: LÆSERNES FESTIVALMINDER: "Det var en blanding af den perfekte promille, det perfekte vejr og de bedste mennesker"

 

ANNONCE