Nyhed

GENERAL AF PRAL: Marvelous Mosell fejrer nyt album med Danmarksturné

Turnéen starter til februar og bringer Mosell rundt til syv danske byer

For to uger siden, den 3. november, udgav Marvelous Mosell sit nye album General af pral – det første udspil siden ep’en International Breakthrough i 2019. Albummet modtog fem stjerner af GAFFAs Signe Ulvedal, der noterede sig følgende om den 40-årige rapper i de neonfarvede tracksuits:

”Marvelous Mosell er helt sin egen. På én og samme tid både unik og enormt respektfuld over for tidligere årtiers musiktraditioner. På General af pral har han ikke forsøgt at gå ad nye stier, men forholdt sig tro mod sin vanlige lyd – og det fungerer helt udmærket.”

Nu fortsætter Mosell fejringen af albummet med en Danmarksturné i det nye år. Turnéen starter den 22. februar i Slagelse Musikhus og Badeanstalten og slutter den 3. maj i Black Box Aabenraa. I en pressemeddelelse forlyder det, at ”der er lagt i kakkelovnen til fest”, og at Mosell også har makkeren dj Tue Track med på turnéen.


Marvelous Mosell udgav sit debutalbum Magisk Mytisk Mageløs i 2017. Et debutalbum hvor Tue Track også medvirkede på alle tracks, og som desuden indeholdt hits som ”Anntikommerciel Masseappel” og ”Hip Hop Aerobics”. Også debutalbummet blev anmeldt af GAFFA, denne gang af Anders Hjortskov som kaldte Mosell en ”frisk prins, der belærer”:

”Hvis du ikke trækker på smilebåndet over sætninger som “Hun har et godt bagværk som Karen Volf” på singlen “Antikommerciel Masseappel”, så bliver det en lang plade. Men lyt efter de sidste to minutter, hvor Track får frit spil som orkesterleder. Malk de Koijneren låner gerne af sit univers og supplerer velvilligt med egne mikrofon-evner på især “Hip Hop Aerobics”. Mosell kan dermed også ses som en skæv fætter i Malk de Koijns altid farverige persongalleri og leverer et album i lige forlængelse af deres old school-dyrkende seneste udgivelse,” lød det om debutalbummet, som desuden modtog fem stjerner.

Billetsalget til de syv koncerter er startet, og billetter kan findes her.


Se den fulde turnéplan nedenfor

22.02 - Slagelse Musikhus og Badeanstalten

23.02 - Taastrup Teater & Musikhus


01.03 - VoxHall, Aarhus

02.03 - Studenterhuset, Aalborg

08.03 - Stars, Vordingborg


05.04 - Pumpehuset, København

03.05 - Black Box, Aabenraa

Marvelous Mosell-anmeldelse: Marvelous Mosell er en genial original


ANNONCE