Nyhed

KALDER ALLE ELSKOVSPONYER: Johnny Deluxe annoncerer 20 års jubilæumskoncert

Bandet fejrer deres selvbetitlede debutalbum, som runder et skarpt hjørne til næste år

Har du skreget med på sange som ”Elskovspony”, ”Drømmer jeg” og ”Drenge som mig”? Så er du ikke alene. Johnny Deluxe leverede i 00’erne en række hits, som blev soundtracket til mange unge, festglade danskere. I 2024 kan bandet fejre 20-års jubilæum på deres selvbetitlede debutalbum fra 2004.

I den anledning melder Johnny Deluxe klar til at fejre albummet med en stor koncert. Den 12. april 2024 kan danskere således tage del i fejringen, når Johnny Deluxe gæster Pumpehuset i København. I en pressemeddelelse fortæller bandet om koncerten:

”Det er fuldstændig fantastisk at vores sange stadig lever derude på 20. år, det skal fejres med et brag af et show! Vi giver ”Elskovspony”, ”Drømmer jeg” og alle de andre en Deluxe overhaling og præsenterer vores bedste show nogensinde. Vi glæder os til at fejre vores 20-års jubilæum sammen med jer!”.


Det var netop sangen ”Elskovspony” som blev bandets store gennembrud i 2003, da de vandt Karrierekanonen. Nummeret røg senere i rotation på P3 og blev også fulgt op med en musikvideo, som fik en førsteplads på DRs såkaldte Boogieliste. Efter Johnny Deluxe-debutalbummet fulgte bandet sidenhen op med deres andet udspil Luxus. Deres seneste album, De knuste hjerters klub udkom i 2008.

I maj var Johnny Deluxe også ude at lufte deres sange, da de spillede på Jelling Musikfestival. Koncerten blev anmeldt af GAFFAs Adam Bouttai, der dog ikke kunne kvittere med mere end to stjerner for optrædenen:

”Coveret “Joanna” fra 2005-albummet Luxus sikrer publikums a cappella. Alle er med. Men det er trods alt et af de mest elskede forlæg, der tages i brug. Pryde sig med lånte fjer er et begreb, som bør nævnes. Kim Larsen gjorde det bedst. Publikum gør det fortrinligt. Johnny Deluxe kan hermed stjæle sig til et kys af hele Teltscenen,” lød vurderingen blandt andet.


Billetsalget til jubilæumskoncerten er starter i dag den 28. november og kan købes via Billetto, PDH eller Pumpehusets egen hjemmeside.

Johnny Deluxe-anmeldelse: Tivoli Friheden, Århus

ANNONCE