Nyhed

NØGENT SIND: Goss udgiver næste single fra kommende album – og annoncerer sin hidtil største Danmarksturné

Turnéen starter til marts og bringer Goss forbi hele 17 danske byer

I september brød Goss halvandet års musikalsk tavshed med det første singleudspil, ”Catwalk”, fra sit kommende tredje album, der lander til marts.  Nu er Goss klar med endnu en teaser for albummet i form af det nye nummer ”Naked Mind”.

Nogle gange kan inspirationen til en sang opstå under de simpleste gøremål. For Goss opstod ”Naked Mind”, mens han lavede havregrød til sit band. I en pressemeddelelse forlyder det, at singlen ”handler om at skrælle lagene væk i relationer og være ærlig uden forfængelighed.” Med nummeret håber Goss at kunne inspirere flere mennesker til at åbne op for deres følelser:

”Jeg håber, sangen kan sætte noget fri i folk. Jeg håber, de får lyst til at blotte sig selv overfor folk omkring dem. Ikke være bange for at sige, hvad der rør sig inde i dem. Det er jo på en måde det eneste, der rigtigt kan betale sig,” fortæller han i pressemeddelelsen.


Sammen med singlen følger også nyheden om Goss’ hidtil største Danmarksturné, som finder sted i det nye år. På turnéen besøger Goss hele 17 danske byer med første koncert den 21. marts på Viften i Rødovre og sidste koncert lidt over en måned senere den 27. april i Amager Bio i København.

I februar 2022 udgav Goss sit kritikerroste andet albumudspil I Feel Like Planet Earth. Få måneder senere, i april, lagde han vejen forbi VoxHall i Aarhus, hvor han leverede en, ifølge GAFFFAs udsendte, femstjernet optræden, der fik publikum til at gå baglæns af begejstring – bogstaveligt talt:

”Jeg har været til flere hundrede koncerter på VoxHall, siden spillestedet åbnede i 1999, men jeg har aldrig oplevet nogen musikere gøre det, som Goss alias Mads Damsgaard Kristiansen gør denne fredag aften: Inden sit sidste ekstranummer beder han publikum gå baglæns ind i barområdet modsat scenen, mens de klapper i takt, og dér giver han så sin sidste sang uden mikrofon, blot akkompagneret af en akustisk guitar,” hed det blandt andet i vurderingen.


Billetsalget til turnéen 2024 starter den 20. november klokken 10 via Luger.

Se den fulde turnéplan

21.03 - Viften, Rødovre


22.03 - Nygadehuset, Aabenraa

23.03 - Frølageret, Odense

27.03 - Vershuset, Næstved


28.03 - Walthers Musikcafé, Skanderborg

29.03 - Plantagehuset, Thisted

30.03 - Kulturhus Kappelborg, Skagen


04.04 - Parkteatret, Oslo

05.04 - Walker, Middelfart

06.04 - Olferts, Ollerup


11.04 - Studenterhuset, Aalborg

12.04 - Voxhall, Aarhus

13.04 - Byen Café, Jelling


18.04 - Paletten, Viborg

19.04 - Mantiuzgaarden, Birkerød

25.04 - Pavillonen, Grenaa


26.04 - Tøjhuset, Fredericia

27.04 - Amager Bio, København

På med cowboystøvlerne og ud med bekendelserne


ANNONCE