Nyhed

Talsmand for Smukfest takker af: "Jeg vil gerne være én af dem, der tør sadle om, selvom det går godt"

Efter 23 aktive år i Skanderborg Festivalklub har direktionsmedlem og talsmand Søren Eskildsen meddelt bestyrelsen, at han fratræder sin stilling. Det sker pr. 31. december 2023.

I en pressemeddelelse fra Smukfest meddeles det, at mangeårige direktionsmedlem og talsmand, Søren Eskildsen, fratræder sin stilling pr. 31. december i år. 

Søren Eskildsen havde sin Smukfest-debut i 2001, da han startede som frivillig medhjælper på campingområdet FØLA. Det var blandt andet Søren Eskildsen, "der i flot piccolo-uniform og med sønderjysk dialekt tog imod de første Hotelt-gæster og udleverede nøglen", som det lyder i pressmeddelelsen.

Siden har han arbejdet i mange konstellationer med service og tryghed på campingområderne, fortsat som frivillig, og med stadigt større ansvar. I 2015 blev Søren Eskildsen ansat i festivalens sekretariat, tog en særlig uddannelse indenfor event-sikkerhed i England og blev øverste sikkerhedschef på Smukfest. Han trådte ind i direktionen, hvor ansvaret herefter udviklede sig over årene. 

For Søren Eskildsen selv er det vigtigt at sige stop, mens legen stadig er god. 
 
”Jeg vil gerne være én af dem, der tør sadle om, selvom det går godt. For det går rigtig godt i Skanderborg Festivalklub og for Smukfest som arrangement. For første gang i historien meldte vi alt udsolgt denne sommer, de frivillige pladser var også fuldt besat, og vi havde generelt en fantastisk vellykket festivalafvikling. Vi står stærkt i samarbejder på kryds og tværs, økonomien er sund, og det samme er fællesskabet. Vi har en god arbejdsplads året rundt og driver en festival, som jeg personligt synes er den fineste og mest gennemførte i verden,” siger Søren Eskildsen.

Ifølge den udsendte pressemeddelelse bliver Søren Eskildsen beskrevet som "en meget venlig og åben talsmand for Smukfest og festivalens ansigt udadtil". Her på GAFFA kan vi skrive under på, at Søren Eskildsen altid har været venlig, åben og klar på en snak - også når vi har stillet de kritiske spørgsmål. 

En konkret drøm må forfølges
Man kan måske undrer sig over, at Søren Eskildsen siger stop, når alt tilsyneladende går så godt for festivalen. Men en helt særlig drøm er uundgåelig for Søren ikke at forfølge. 
 
”Jeg er ikke på vej væk fra noget, men derimod på vej hen mod noget, jeg gerne vil nå i mit liv.
Jeg har en drøm, der er konkret og må forfølges. Jeg har i mange år været inkarneret vandrer, både i ind- og udland. Det gør noget særligt ved mennesker at komme væk fra mødekalenderen og ned i kroppen via et par støvler, det har jeg set mange gange, og mine egne naturoplevelser har været med til at forme mig. Så det skal jeg arbejde med fremover,” fortæller Søren Eskildsen. 
 
Søren Eskildsen går desuden iværksættervejen med sin nye virksomhed, MindHike. Derudover tilbyder han rådgivning om politisk interessevaretagelse, Public Affairs, formidling, risikostyring, krisehåndtering, forretningsudvikling og andet, der bygger videre på hans erfaringer fra blandt andet Smukfest.

LÆS OGSÅ: HISTORIEN OM SMUKFEST: Fed folkefest gennem 44 år

ANNONCE