Nyhed

DESTRUKTIV KÆRLIGHED: Ankerstjerne klar med ny single - med særlig gæst

”Man vælger ikke selv, hvem man elsker,” udtaler Ankerstjerne om sin nye single

Efter en længere pause udgav Ankerstjerne i maj singlen ”Den der venter” med Rasmus Seebach som feature. Nu er Ankerstjerne igen klar til at dele ny musik - denne gang med singlen ”For sidste gang igen”, som bedst kan beskrives som en af de kærlighedssange, der gør en smule ondt.

I en pressemeddelelse fortæller Ankerstjerne om tankerne bag nummeret, som udkom i sidste uge:

”’For sidste gang igen” handler om vild, uimodståelig og til tider destruktiv kærlighed. Den handler om et forhold, som man godt ved er totalt ufornuftigt, men som man bliver ved med at vende tilbage til,” forklarer han og fortsætter.


”Der findes mennesker, der kan få vildskaben frem i os. Mennesker, der får os til at ignorere konsekvenser og andres meninger. Vi vil bare have dem og deres kærlighed, og så betyder resten af verden næsten ingenting. Vi føler os både usårlige og vanvittigt sårbare på samme tid.”

”Disse mennesker kan også trække os ud over kanten, og den slags passion og begær kan også have en mørk side. Hvis vi ofrer alt for den vilde kærlighed, hvad sker der så, når personen forsvinder? Pludselig opstår der en dyb og skør afhængighed. Den afhængighed handler min sang om,” fortæller Ankerstjerne afsluttende.

Ligesom forårets singleudspil har Ankerstjerne også denne gang inviteret en særlig gæstesolist med på sit nummer. På ”For sidste gang igen” er det Jimilian, som har fået æren af synge med. Om samarbejdet med Jimilian udtaler Ankerstjerne i pressemeddelelsen:


”Jeg har været fan af Jimilian og hans hold, siden han først lagde ting op på YouTube. Jeg mener, jeg har fulgt ham siden dag 1! Jeg elsker hans stil og hans arbejdsmoral. Han er bare den ægte vare. Jeg har længe vidst, at jeg skulle arbejde sammen med ham en dag.”

Om lidt får den nye single også sin live-premiere, når Ankerstjerne holder sin eneste koncert i år den 2. november i Store Vega.

Sidst, GAFFA anmeldte Ankerstjerne, var tilbage i 2015, da han spillede koncert på Dok5000 i Odense. Koncerten modtog fem stjerner af GAFFAs Jens Dræby:


”Det var Ankerstjernes musik, vi fik lov at høre, men det var hans tidligere alter-ego Jinks, der smed rundt med hænderne og bad publikum om at lave larm. Dertil kan man også nemt argumentere for, at sangskriveren Lars Ankerstjerne Christensen er Danmarks svar på Pharrell Williams som en popsmed med fingrene i flere af de større radiohits,” lød vurderingen blandt andet.  

Hør det nye nummer her


Ankerstjerne – Helhjertet hitman

ANNONCE