Nyhed

EFTER OPLØSNING: Se Brockhampton-medlem debutere som rockartist i ny musikvideo

Det bliver syret på musikvideoen til Kevin Abstracts nye single

Sidste år annoncerede det amerikanske hiphop-kollektiv og selverklærede boyband Brockhampton, at de holder pause på ubestemt tid.

Nu er gruppens stifter Kevin Abstract så klar med første nye single i seks år under eget navn. Den nye single har fået titlen ”Blanket” og indeholder kun et par få sætninger, som gentages: ” I thought these things about me / were momentary,” synger Abstract for eksempel.

I den blot to minutter lange musikvideo sidder Abstract i selskab med en masse plys-tøjdyr i menneskestørrelse, mens en apokalypse raser på tv’ets nyhedskanal.


Abstract dannede i 2010 sit hiphop-kollektiv, da han skrev på forummet KanyeToThe og spurgte, om der var nogen, der kunne tænke sig at starte i band. Det var der, og i 2014 skiftede bandet officielt navn til Brockhampton.

Deres første mixtape, All-American Trash, udkom i 2016. Sidenhen blev det til ni yderligere album, før bandet gik i opløsning. De to sidste album, The Family og bonusalbummet TM udkom begge i 2022.

The Family blev anmeldt af GAFFAs Sarah Dougaard Rose Hansen, som kvitterede med fem stjerner til albummet, som hun kaldte en musikalsk families breakup-brev:


”En femstjernet plade betyder desværre ikke femstjernede venskaber. Derfor en lille femmer til The Family, hvor der er meget få missere blandt storslåede fortællertracks fremført af Kevin Abstract. På trods af at alt fungerer, savner man dog også de andre medlemmer, der har været med til at levere den gigantiske femstjernede oplevelse, Brockhamptons karriere har været,” lød konklusionen i anmeldelsen.

Se den syrede plysdyrsvideo til singlen ”Blanket” her


Brockhampton sparker medlem ud efter anklager om mishandling

ANNONCE