Nyhed

FADØL OG FARROCK: Tenacious D giver dansk arenakoncert

Den amerikanske kultduo besøger landet med deres populære cocktail af humor og rockmusik

Den dynamiske duo Tenacious D består af Jack Black og makkeren Kyle Gass, som dannede, hvad de selv humoristisk kaldte the Greatest Band That Ever Played on Planet Earth, tilbage i slutningen af 1990'erne.

Nu har de meldt deres ankomst til København i forbindelse med deres forestående verdensturné Spicy Meatball Tour. Ligesom ved bandets besøg herhjemme i 2019, er det Royal Arena, som kommer til at danne ramme om løjerne. 

Ved siden af arbejdet med Tenacious D har duoens ene halvdel, Jack Black, høstet succes som skuespiller gennem de sidste to årtier. Hans store gennembrud kom med filmen School of Rock, hvor han indtog rollen som engageret og antiautoritær lærervikar der forvandlede sin klasse til et rockband.


Filmen - med dens sympatiske budskab om vigtigheden af at booste børns selvtillid - blev i øvrigt skabt af Mike White, som de senere år har markeret sig stærkt med den populære dramaserie White Lotus

De seneste år har Tenacious D udgivet flere coversange af bands som The Beatles og The Who og doneret overskuddet til velgørende formål. I år har blandt andet budt på hitsinglen ”Video Games”, som allerede har mere end 27 millioner visninger, og deres cover af Chris Isaaks ”Wicked Game”, der ligeledes er gået viralt.

Tenacious D har allerede taget hul på deres The Spicy Meatball Tour med to udsolgte shows i Las Vegas og optrædener i hele 24 byer. Tenacious D indtager Royal Arena 1. maj 2024 og billetsalget til koncerten starter fredag den 6. oktober klokken 11.00 via ticketmaster.dk.


ANMELDELSE: Tissemandsvitser sat til musik

ANNONCE