Nyhed

FRA DRAKES STALD: Majid Jordan giver dansk koncert

Den canadiske R&B-duo kommer til landet for første gang i fem år

Den 15. februar 2024 bliver en aften i R&B-musikkens tegn, når den canadiske duo Majid Jordan gæster Store Vega i København.

Bag kunstnernavnet står sanger Majid Al-Maskati og producer Jordan Ullman. Deres karriere tog fart, da blev opdaget af stjerneproduceren Noah ”40” Shebib og scorede sig en pladekontrakt hos Shebib og Drakes fælles pladeselskab Ovo Sound.

Sidenhen er det blevet til tre studiealbum i eget navn, senest Wildest Dreams fra 2021. Majid Jordan har desuden haft flere features med Drake og var blandt andet med til at producere og skrive 2013-hittet ”Hold On We’re Going Home”.


Når Majid Jordan kommer til Store Vega til februar, bliver det med deres turné Good People Live. Her vil de præsentere publikum for deres nye musik, som hylder begyndelsen af deres musikalske karriere – dengang de gik under navnet Good People.

I 2018 lagde Majid Jordan også vejen forbi Danmark med en koncert i DR Koncerthusets Studie 1. GAFFAs Nicoline Andersen var med til koncerten dengang og kvitterede med to stjerner til duoen, der ifølge Andersen på ingen måde kom i mål:

” Koncerten havner i en trædemølle af dårlige og til dels ikke-eksisterende vokaler, et banalt tekstunivers, lydudfordringer og en producer, der står i den samme vippedukkestilling sang op og sang ned. Det ofte autotunede back track får i kombination med publikums egen singalong igen og igen lov at overtage for Majid selv, der i gentagne kærlighedserklæringer til de tilhørende forsøger at forsøde den halvpinlige performance,” lød det blandt andet i anmeldelsen.


To år forinden - i 2016 - havde Majid Jordan givet koncert i Pumpehuset i København. Det officielle billetsalg til koncerten i februar starter denne fredag den 6. oktober klokken 10.00 via Livenation og Ticketmaster. 

Majid Jordan leverer uhøjtidelig r&b i et vibrerende Pumpehus

 


ANNONCE