Nyhed

Her er de optrædende til Kronprinsparrets Priser 2023

Der vil være masser af god musik, når DR1 og DRTV sender direkte fra Kronprinsparrets Priser i Musikhuset Esbjerg.

Kåre Quist er vært, når D.K.H. Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary uddeler deres fire årlige priser inden for kunst, kultur og socialt arbejde til Kronprinsparrets Priser 2023 der løber af stablen lørdag den 4. november. 

I løbet af aftenen uddeles Kronprinsparrets Kulturpris og Kronprinsparrets Sociale Pris, hvor der hver især medfølger 500.000 kroner. Derudover uddeles Kronprinsparrets Kulturelle Stjernedryspris og Kronprinsparrets Sociale Stjernedryspris. Med de to Stjernedryspriser følger 100.000 kroner.

Kronprinsparret, prismodtagere og vært Kåre Quist vil ikke være de eneste, der går på scenen i Musikhuset Esbjerg. I løbet af aftenen optræder en håndfuld danske musikere, hvor sidste års vinder af 'P3 Lytterhittet', Blæst vil optræde, mens også Eee Gee, Uro og Mekdes optræder.

Derudover optræder Carpark North med blandt andet en helt ny sang fra deres kommende album og endelig giver Konservatoriets Pigekor i Esbjerg et bidrag i et af de musikalske indslag.

I 2022 modtog teaterinstruktør Tue Biering Kronprinsparrets Kulturpris, mens den Sociale Pris gik til den sociale organisation GAME. De to Stjernedryspriser gik til henholdsvis organisationen Social Sundhed og cellist og komponist Josefine Opsahl.

Showet sendes direkte fra Musikhuset Esbjerg og kan ses på DR1 og DRTV lørdag den 4. november klokken 21.00.


ANNONCE