Nyhed

Højttaleren der ligner en luftballon har fået nyt design og nye funktioner

Bowers & Wilkins-højttaleren Zeppelin har blandt andet fået multirumsfunktionalitet

Den britiske lydproducent Bowers & Wilkins har, sammen med McLaren Automotive, lanceret en ny version af deres trådløse højttaler, Zeppelin. I en pressemeddelelse fortæller Bowers & Wilkins, at den nye højttaler har fået har fået et design i Galvanic Grey og Papaya Orange, inspireret af McLarens Automotive designtilgang.

Men der er også sket en del på de lydmæssige aspekter af højttaleren. Den er blevet til, hvad Bowers & Wilkins selv kalder et komplet stereosystem. Dens drivere er arrangeret symmetrisk på begge sider omkring en central, stor subwoofer. Alt drevet af en 240W forstærker.

Den har fået trådløs multirumsfunktion, så du kan kombinere højttaleren til at spille i flere rum sammen andre højttalere fra Bowers & Wilkins, alt konfigureret i den tilhørende app.


I pressemeddelelsen fortæller producenten også, at de har designet 60 helt unikke enheder, der har fået navnet Zeppelin McLaren 60th Anniversary Edition, fordi de to har haft et samarbejde gennem de seneste 60 år.

Disse højttalere har fået en orange farve, med direkte reference til McLarens farver og design. Derudover har de specielle højttalere et Speedy Kiwi-logo på bagsiden, og disse 60 specielle udgaver kan kun købes hos udvalgte McLaren-forhandlere verden over.

Hvad prisen måtte blive skriver de intet om, men de bliver næppe billige.


LÆS OGSÅ: Lukas Graham fik besøg af Apple-boss

ANNONCE