Nyhed

KRIMINELLE PÅ FLUGT: Se ny video fra Jorja Smith - med Netflix-aktuel medspiller

Kan du genkende Smiths medspiller i ny, Bonnie & Clyde-inspireret musikvideo?

For mindre end en måned siden udgav britiske Jorja Smith sit tredje album - betitlet Falling or Flying - til en positiv modtagelse fra en række medier. Herunder GAFFA, som konstaterede "en generel følelse af, at Smith er træt af pis," og tilføjede:

"Hun ved, hvad hun vil, hvem hun gerne vil omgive sig med, og hvor hun hører hjemme. Det klæder Falling or Flying og gør attituden, det giver, meget real."

Nu er Smith så klar med en video til sangen "Feelings" fra det aktuelle album. Der er tale om en kondenseret fortælling om to kriminelle på flugt, ganske efter den klassiske Bonnie & Clyde- og Natural Born Killers-tradition. På selve sangen får Smith selskab af kollegaen J Hus - og i videoen spiller hun overfor skuespilleren Jasmine Jopson, som en del læsere vil genkende fra Netflix-serien Top Boy.


Smiths seneste album er dramaturgisk opbygget i tråd med titlen, så sangene på albummets første halvdel handler om at være flyvende - flying - mens anden del handler om faldet. "Feelings" tilhører den flyvende, første halvdel af albummet, hedder det i en pressemeddelelse.

Jorja Smith albumdebuterede med Lost & Found (2018), som fik GAFFAs anmelder til at udråbe den dengang 21-årige englænder til "vor tids Lauryn Hill." Få måneder efter udgivelsen lagde Smith vejen forbi Store Vega i København, og året efter kunne hun opleves på Roskilde Festivalens Arena-scene.


Det starter så stærkt, at det næsten ville være umuligt at holde den kørende

ANNONCE