Nyhed

MELANKOLI OG FEST PÅ DANSEGULVET: Bathsheba annoncerer stor koncert

Bathsheba har for nyligt udgivet sin mini-ep og optrådt i Vild Med Dans. Nu annoncerer hun en stor koncert til næste efterår.

I fredags, den 20. oktober, udgav Bathsheba mini-ep’en Catch Your Tears og optrådte i den anledning i underholdningsprogrammet Vild Med Dans med sangen ”Cry”.

Gennem ep’ens i alt tre numre formidler Bathsheba følelser, der kredser om hjertesorg og om at føle sig tabt. I en pressemeddelelse uddyber hun.

”Disc 1 handler om al den hjertesorg og smerte, jeg har følt det sidste år eller deromkring. Den handler om at miste sig selv mentalt og føle, at alt man gør, er utilstrækkeligt. Den handler om at frygte kærligheden og om at have svært ved at træffe det rigtige valg.”


Nu fortsætter Bathsheba succesen oven på ep-udgivelsen og annoncerer en koncert i Store Vega, som kommer til at finde sted til næste efterår den 19. oktober 2024. I et opslag på sin Instagram skriver hun: ”STORE VEGA NÆSTE ÅR!!!!! Altsååå det er så absurd for mig det her, jeg forstår det slet ikke… jeg ved godt at der er lidt tid til MEN jeg lover den største fest med plads til alle følelser!!”.

Bathsheba har siden sin debut i 2020 udgivet musik, der blander melankolske ballader og sange til dansegulvet. I 2021 udgav hun ep’en As Of Right Now, som gav et personligt indblik i Bathshebas barndom.

Ep’en modtog fire stjerner af GAFFAs anmelder Nanna Frank, som kaldte den en stærk, personlig, men lidt rodet dansk debut-ep.


”Sammensætningen af de fem sange virker en kende rodet. Naturligvis rummer Bathsheba både lyster, glæde, sorger og vrede, som ethvert andet menneske gør, men det ville have stået som et stærkere virkemiddel, hvis de to sange, der omhandler familiehistorien, stod som en samlet singleudgivelse, for som ep’en står nu, falder de voldsomme historier i baggrunden til fordel for de lidt for letfordøjelige popnumre i midten,” hed konklusionen i anmeldelsen.

Til Spot Festival 2021 beviste Bathsheba, at hun også har evnerne til at holde en stor, fed fest på scenen.

”Bathsheba – Edens datter på hebraisk, som hun bliver præsenteret som fredag aften i Musikhuset foyer – kan saftsuseme holde en fest. Musikken er oplagt til al opvarmning og dansegulve, hvor covid-19 pludselig bliver et fjernt og støvet minde. Den 22-årige sanger har et set-up bestående af en utroligt tjekket trommeslager og en dejligt udskejet guitarist, som er tight og giver den stærkt op, da Bathsheba titter frem med en Anastacia-solbrille på og sang “Are You There?,” noterede GAFFAs udsendte, Johanne Nedergaard.


Billetsalget til koncerten i Store Vega er startet, og billetter kan købes her.

Hør desuden Bathshebas nye mini-ep nedenfor


BATHSHEBA-INTERVIEW: Med lyden af 2021 bearbejder hun ømme barndomsminder

ANNONCE