Nyhed

RO PÅ: Medlemmer af Jonah Blacksmith og Peter Sommer & Tiggerne klar med nyt album

"Vi vil skrive os ind i fællesskabet, for det er dét, det hele handler om"

Sidste år udgav bandet The Mukherjee Development deres debutalbum Burnin' Time - og spillede 45 koncerter i hele Skandinavien, blev spillet i P4, P5 og P6, blev nomineret til en DMA og optrådte i Go' Morgen Danmark.

Nu er bandet så klar med en opfølger - og hvis nogle af medlemmerne forekommer bekendte, er det ikke uden grund. Foruden bandets dansk/amerikansk/indiske frontfigur Oscar Mukherjee, består The Mukherjee Development nemlig af Henrik Poulsen (bas) og Søren Poulsen (trommer) og samt guitaristen Søren Bigum, som alle er med i Peter Sommers mangeårige backingband Tiggerne.

De to sidstnævnte er ligeledes medlemmer af stærkt populære Jonah Blacksmith, som tidligere på året samlede et stort publikum ved arenakoncerter i landets fire største byer - herunder Sydbank Arena i Odense og KB Hallen i København. The Mukherjee Development vil noget andet og arbejder i følge en pressemeddelelse ud fra devisen "ro på."


"Vi helliger os processen. Vi vil skabe et sprog sammen – og sammen medvores publikum. Vi er venner, har været i branchen i mange år, alting går så stærkt, og lige her, hvor vi er, skriver vi vedkommende sange i en travl tidsalder." udtaler Oscar Mukherjee i pressematerialet og tilføjer:

"Sange, folk har brug for. Vi har lyst til at ruste folk til at huske at være kreative midt i et lidt for højt tempo. Vi vil skrive os ind i fællesskabet, for det er dét, det hele handler om."

The Mukherjee Development aktuelle album hedder Should I Dance for You? og udkom i september. De kan opleves live ved en række koncerter over hele landet i den kommende tid. På lørdag (14/10) optræder de således på Sønderborghus i Sønderborg, og senere på måneden lægger de vejen forbi Kulturhuset Skanderborg (25/10), Bygningen i Vejle (26/10) og Harders i Svendborg (27/10).


Turnéen fortsætter med koncerter i november og igen i februar-april 2024 - du kan se hele turnéplanen her og varme op med en livesession med The Mukherjee Development herunder.

ANMELDELSE: Sympatisk livealbum fra de danske Mumford & Sons


ANNONCE