Nyhed

VELKOMMEN I JUNGLEN: The Blaze giver dansk koncert

Publikum bliver indhyllet i franske house-rytmer når The Blaze lægger vejen forbi Danmark til foråret

Sidste år var de det elektroniske hovednavn på Roskilde Festivals Orange Scene. Nu vender den franske houseduo The Blaze tilbage til Danmark, når de den 16. april 2024 spiller koncert i K.B. Hallen.

The Blaze består af fætrene Guillaume og Jonathan Alric. De fik deres store gennembrud i 2017 med sangene ”Virile” og ”Territory” fra ep’en af samme navn. Året efter, i 2018, smed de deres kritikerroste debutalbum Dancehall, der blandt andet høstede fem stjerner af GAFFAs Jens Dræby under titlen Halbal i et tordenskrald.

”Få fornem vis lykkes det Alric-fætrene at åbne ballet med konventionelt klingende og nærmest Disclosure-agtig bulder og brag og langsomt fastholde lytteren med små justeringer og til sidst albummets kernestykker "Breath" og "Faces". Vidt forskellige, men klare eksempler på, at The Blaze både lægger fundament og mesterligt nedbryder det hus af fortryllende musik, de bor i,” hed konklusionen i anmeldelsen.


I marts 2023 kom så den svære toer i form af albummet Jungle, og det er netop i den forbindelse, at The Blaze nu drager på en større arenaturné, som foruden Danmark også bringer duoen forbi det ikoniske koncerthus Royal Albert Hall i London.

Jungle blev ligeledes anmeldt af Dræby, som denne gang kvitterede med fire stjerner til et album, der ”er stemningsfyldte bangers fra start til slut”.

Jungle er indiskutabelt et stærkt album, hvis man kun ser på sammenhængskraft og den måde, hvert stykke musik flyder sammen og alligevel komplementeres af de små kontraster. På "Madly" bliver der eksperimenteret med lidt acid, mens "Lonely" lader ordene "cause I'm fucking lonely" lyde som drivkraften til et lille rumskib i kapløb med hvidglødende kometer. Stemningsfyldt og opløftet til samtlige himmellegemer. Men det vil også lyde en kende for stabilt og sikkert for dem, der var meget begejstret for enten Blazes debut eller Guillaume Alrics solo-output som Enfant Sauvage,” lød Dræbys vurdering.


Det officielle billetsalg til koncerten i K.B. Hallen starter den 27. oktober klokken 10 via Livenation, Luger og Billetlugen.

Varm op til billetsalget med The Blazes seneste album


THE BLAZE-INTERVIEW: Kunsten at græde på floor

ANNONCE