Nyhed

Verdens fjerde største musikselskab rykker tættere på eksklusiv klub

Tyske BMG indtræder i ny alliance med den verdensomspændende Universal Music Group

Berliner-musikselskabet BMG indgår i en helt ny alliance med Universal Music Group (UMC), og bliver dermed en del af the-big-three-klubben med verdens tre største musikselskaber: Sony, Warner og Universal. 
Alliancen skal kaste flere projekter fra sig. Det første drejer sig om, at man vil flytte distributionen af BMGs fysiske musikudgivelser såsom CD'er og vinyler over til Universals egne afdelinger, som eksisterer i over 60 lande. 
Ifølge direktør for musikselskabet i Berlin BMG, Thomas Coesfeld, er den nye alliance med til at give endnu bedre udgivelsesvilkår for de tusindvis af artister, som er signet hos BMG.
- Vores alliance med UMG (Universal Music Group, red.) er et vigtigt skridt for at kunne forbedre vores service til BMG-signede artister. Vi er glade for vores samarbejde med UMG, den verdensførende musikbaserede underholdning i vores voksende musikvirksomhed med fysiske indspilninger.  Deres spændevide, teknologi og engagement spår yderligere muligheder for BMG-signede artister i hele verden, siger direktør i BMG Thomas Coesfeld. 
BMG repræsenterer verdenskendte artister såsom Kylie Minogue, Black Sabbath, Motörhead og Rick Astley. Formand og direktør i Universal Music Group, Sir Lucian Grainge, tilføjer: 
- BMG kommer med et friskt blik på musikindustrien, og vi glæder os til at blive partnere med BMG på forskellige initiativer som skal tilbyde bedre muligheder for artister og vores egne virksomheder. 
ANNONCE