Nyhed

Boses nye soundbar udfordrer Sonos

Kunstig intelligens skal sikre bedre tale fra ny lydbar fra Bose, præcist som vi også ser fra Sonos

En kommende soundbar fra Bose får indbygget AI, kunstig intelligens, og derfor er det heller ikke nogen overraskelse at den får navnet Smart Ultra Soundbar.

Onlinemediet What Hi*Fi skriver, at den kunstige intelligens i første omgang kommer til at forbedre dialog i den lyd der sendes til Smart Ultra Soundbar, og balancere stemmer og surround sound så den passer bedst muligt til det indhold der vises på skærmen.

Den kommende soundbar fra Bose får ni dipol højttalere indbygget, hvoraf to skyder opad for at levere højdekanalerne i Dolby Atmos eller DTS:X-lyd.


Herudover skulle Boses egen TrueSpace-teknologi levere rumlig lyd ved andet indhold, så som 5.1 surround sound eller stereo, så det bliver mere medrivende.

Ikke overraskende så kommer Smart Ultra Soundbar til at understøtte tilkobling af Boses Bass Module 500, deres 700 subwooffer og deres surround sound højttalermoduler.

Noget af den nye teknologi der er i soundbaren er Boses SimpleSync, der lover at give en problemfri forbindelse mellem soundbaren og andre af Boses produkter.


Smart Ultra Soundbar understøtter HDMI eARC og optisk forbindelse til tv, samt trådløse forbindelse via WiFi, Bluetooth, AirPlay 2, Spotify Connect og Chromecast.

Den danske pris kendes endnu ikke, men den kommer til at koste omkring 900 engelske pund.

LÆS OGSÅ: Nyt in-ear-headset vil levere fremtidens lyd


ANNONCE