Nyhed

Er angst og stress hverdag i musikbranchen? Kom til gratis talk med fokus på mental sundhed i en belastende branche

I anledning af World Mental Health Day tirsdag d. 10. oktober inviterer Loppen og Lydhør indenfor til en gratis talk, der sætter fokus på mental sundhed i musikbranchen.

Usikker økonomi. Mange jobs for få penge. Pressede perioder og manglende struktur. Vor branchen er blevet beskyldt for mange af disse ting, som i den seneste tid har fået flere musikere og branchepersoner, til at åbne op om et belastet sind og en belastet krop i en belastende branche. 

For et år siden offentliggjorde gruppen Blæst, at de aflyste en lang række koncerter på grund af stress. Siden har deres musik været inspireret af den sårbare periode. 

Som en del af Blæsts manager-team gav Sofie Koch Aukdal, der arbejder for pladeselskabet W.A.S, ligeledes et indblik i hvordan "stress og angst er hverdag, når man arbejder i musikbranchen". Det skrev hun i en kommentar i Soundvenue tilbage i marts måned i år. 

Og der har været flere lignende cases, opråb og et stadig stigende fokus på den mentale sundhed i musikbranchen, og nu melder spillestedet Loppen sig ligeledes på banen. 

I anledning af World Mental Health Day tirsdag d. 10. oktober inviterer Loppen og Lydhør nemlig indenfor til en gratis talk, der sætter fokus på mental sundhed i musikbranchen med Julius Amdisen og Julius Winther fra henholdsvis Kind mod Kind og Neon Priest.

Sammen med vært Olivia Krogh og psykolog Simon Gents bag podcasten Lydhør på Heartbeats vil talken dykke ned i oplevelser af kulturen og arbejdsmiljøet i musikbranchen - en branche som kan være præget af skarpe albuer, opportunisme og fokus på hvad man er, snarere end hvem man er, lyder det i en pressmeddelelse. 


"Det kan være svært at navigere i og ikke mindst passe på sig selv med en udpræget videre-til-det-næste mentalitet samt et næsten konstant krav om at være på og noget for nogen, også når man har mest brug for bare at være noget for sig selv.", lyder det videre. 

Eventet er gratis. Læs mere om det her. 

ANNONCE