Nyhed

MODENT DRENGEBAND: Take That klar med første album i fem år - hør ny single her

Et af halvfemsernes helt store popnavne har atter givet lyd fra sig

Med kæmpehits som "Relight My Fire" og "Back for Good" var Take That et af 1990'ernes varmeste popnavne. Siden forlod Robbie Williams som bekendt bandet til fordel for en særdeles succesfuld solokarriere - og i dag er Take That en trio bestående af Howard Donald, Mark Owen og Gary Barlow.

Så sent som i juli måned kunne trioen opleves på Hindsgavl Slot ved Middelfart, hvor GAFFAs anmelder kvitterede med fem flotte stjerner og en entusiastisk anmeldelse under overskriften Fortryllende hitparade fra manbandet Take That.

Og nu er der så mere godt nyt til fans af den britiske sanggruppe. De har nemlig annonceret deres første nye studiealbum siden Odyssey fra 2018 - og samtidig delt førstesinglen "Windows," som kan høres herunder. Det nye album får titlen This Life og udkommer 24. november.


"Vi er utroligt stolte af det nye album, der er en fornemmelse af fællesskab på spil, både i forhold til at vi har fundet sammen som band igen og til folks ønske om forbindelse i deres egne liv," lyder det i en officiel udtalelse fra bandet - her gengivet fra Billboard

"Det har været en vidunderlige oplevelse at være tilbage i studiet sammen og lave dette album. Det rummer følelsen af at brede vingerne ud og lade det gamle komme ud, samtidig med at man lukker det nye ind," lyder det videre fra bandet i forbindelse med den nye udgivelse.


Take That burde have stoppet, mens legen var god

 

ANNONCE