Nyhed

MODERN GIRL: Bleachers udgiver ny feel-good single

Det amerikanske band deler første smagsprøve fra kommende album

For en måned siden udgav de livealbummet Live At Radio City Music Hall fra sidste års udsolgte headline-koncert i Radio City Music Hall i New York. Nu er amerikanske Bleachers så klar med første single fra deres kommende, fjerde studiealbum. 

Singlen har fået titlen ”Modern Girl” og bliver i en pressemeddelelse beskrevet som en ”typisk Bleachers feel-good-hymne.” Snart vil singlen desuden kunne høres i Netflix-hitserien Sex Education, når den sidste sæson begynder på torsdag.

Bleachers har den Grammy-vindende sanger, sangskriver og musiker Jack Antonoff som frontmand. Antonoff er også kendt for at være en del af pop-rock bandet Fun, som blandt andet står bag hits som "We Are Young" og "Some Nights". 


I 2014 udgav Bleachers deres debutalbum Strange Desire, som modtog tre stjerner af GAFFAs anmelder Kristian Petersen. Sidenhen har bandet udgivet yderligere to studiealbum. Det seneste album udkom i 2021 og har titlen Take The Sadness Out of Saturday Night.

Også dette album modtog tre stjerner af GAFFA – denne gang af anmelder Nicklas Christensen, som kaldte albummet for vidunder-producerens punkterede 80’er-rejse:

”Bleachers og deres pseudo-retroede indiepop fungerer og fungerede bedst, når de omfavner deres egen uimodståelige kitsched, som på højdepunktet ”Stop Making This Hurt,” hvor Antonoffs udtalte skævhed smyger sig gennem dansable saxofonudbrud, alt imens den anakronistiske tekst bearbejder personlige traumer og en verden sat på den anden ende. Umiddelbart, ekstrovert og fandens charmerende, som kun står stærkere i fraværet af lignende kvalitet på pladen,” hed det blandt andet i anmeldelsen.


Hør den nye single "Modern Girl" her

Hør MØ på nyt Bleachers-nummer


 

ANNONCE