Nyhed

Spinkel højttaler lover kraftfuld lyd overalt

Bang & Olufsen har lige lanceret deres Beolab 8 højttaler, der lover kraftfuld lyd og stor alsidighed

For mange af os er design af vores højttalere lige så vigtigt som den gode lyd, og vi ser da også stadig flere producenter udvikle højttalere, der både kan levere en fed og stor lyd, samtidig med at de ser pæne ud i vores stue.

Den tendens har Bang & Olufsen været på forkant med i mange år, og nu har de så lige lanceret deres nyeste højttaler, Beolab 8, der trods en spinkel kontur, stadig lover at levere en kraftfuld lyd. Højttaleren kan både fungere som stand-alone-højttaler, eller den kan kombineres med en Beolab 8 mere, og skabe stereolyd til den store HiFi-oplevelse.

Beolab 8 er designet så den kan placeres helt frit, den har ikke en ’front’ eller ’bagside’. Den har en helstøbt aluminiumskrop, og kan fås med danskproducerede træ-lameller eller stof. Bang & Olufsen fortæller i pressemeddelelsen, at de holder fast i de skandinaviske designprincipper for at sikre et æstetisk udtryk, der skal skabe et samspil mellem lys og skygge.


På hardwaresiden er den udstyret med tre drivere, der består af 16mm tweeter, 3” midrange og 5,25” woofer. Højttaleren har Mozart-platformen fra Bang & Olufsen som centrum, og via den kan Beolab 8 oprette forbindelse til både WiFi 6 og Bluetooth 5.2.

Det er dog ikke just nogen billig højttaler: Prisen på sådan en sag kommer hurtigt op på omkring 18.500 kroner for en enkelt højttaler.

LÆS OGSÅ: Retrodesign og god lyd skal smelte sammen


ANNONCE