Nyhed

Stor konference vil udfordre eksisterende normer og skabe rum for stemmer, der er underrepræsenteret eller overset i musikbranchen

Den 26. september afholder ligestillings- og diversitets projektet Ekho Effekt en konference i Øens Have på Refshaleøen i København

På konferencen “Fremtidens mangfoldige musikfællesskaber” vil initiativtagerne Ekho Effekt fokusere på vigtigheden af inklusion og diversitet i musikbranchen.

De ønsker at skabe et rum, hvor de sammen med branchen kan præsentere og udforske eksempler fra den virkelige verden, hvor diversitet er blevet en selvfølgelig og integreret del af musikpraksis.

Gennem disse eksempler vil de undersøge, hvordan der skabes reelle forandringer i forhold til ligestilling og repræsentation i musikken.

Selv mener Ekho Effekt, at det er afgørende at skabe musikfællesskaber, der er åbne, inkluderende og mangfoldige. Derfor har de også forsøgt at samle mennesker med forskellige køn, baggrunde og erfaringer for at skabe en meningsfuld dialog og udveksling af idéer til konferencen.

Konferencen vil blive afholdt på Øens Have, der ligger på Refshaleøen i København.  Dagen vil byde på spændende præsentationer, givende diskussioner og praktiske break out-sessions. Tjek programmet nedenfor. 

Konferencen er gratis, og alt man skal gøre er at følge billetlinket her og tilmelde sig. Der er dig en no show-fee på 200 kroner, såfremt man ikke dukker op. 

 


ANNONCE