Nyhed

FØR DANSK KONCERT: Hør ny single fra Walt Disco

Det skotske band udgiver nyt album til juni og besøger Christiania et par måneder senere

Skotske Walt Disco har allerede udgivet to singler - ”You Make Me Feel So Dumb” og ”Pearl” - i år. Nu har de så udgivet singlen ”Jocelyn,” som en tredje forsmag på deres nye album The Warping, som udkommer den 14. juni. Du kan høre den nye single nederst i artiklen.

”Lyrisk set er det en drømmeagtig samtale mellem min mor og mig, fra småsnak til manerer, jeg har haft siden barndommen. Sådanne samtaler kommer man til at tænke på, når man skifter navn og køn; men det sletter ikke disse minder,” fortæller forsangeren Jocelyn Si i en pressemeddelelse, og tilføjer:

”Jeg håber på at kunne leve i en verden, hvor forældre kan tillade sig selv at forstå den uro, de kan føle, når et barn træffer denne beslutning, men kan elske og støtte dem alle sammen.”


Med det nye album følger Walt Discos op på debutalbummet Unlearning fra 2022.

”Med The Warping udforsker vi temaet forandring, vækst og håndtering af de komplekse kampe, der optræder i nogles liv. Det føles som vores mest selvbiografiske værk til dato. At lytte til det nu, er som at se på et øjebliksbillede af et øjeblik i en tid for os, som mennesker og band,” fortæller bandet i pressemeddelelsen, og fortsætter:

”Dette album er på en måde en køreplan for vores sårbarheder, men det føles godt at være så ærlig over for vores musik og lægge alt på bordet med både vores tekster og arrangementer. Den accept af ens følelser og ærlighed over for sig selv er, hvad vi håber, folk kan tage med fra at lytte til The Warping."


Udover at udgive ny single og album har bandet også annonceret at de til efteråret tager på turné i Europa og Storbritannien. Turnéen inkluderer ingen danske koncerter - til gengæld kommer de forbi allerede i august, hvor de optræder til Frigjort Festival på Christiania.

WALT DISCO-INTERVIEW: Brexit har gjort det dyrere at turnere


ANNONCE