Nyhed

PHARRELL WILLIAMS OVERRASKER: Den her havde vi ikke set komme

Selvom albummet er udgivet, er en del detaljer stadig uklare

I fredags kunne Pharrell Williams fejre, at han blev 51 år gammel. I denne anledning udgav han uden varsel et nyt album. Albummet er dog kun tilgængeligt på hjemmesiden BlackYachtRock.com, og indeholder ti sange. Du kan se tracklisten nederst i artiklen.

Pharrell Williams har ikke selv promoveret det nye album, så der er dermed også mange uvisse faktorer. Albumcoveret viser dog, at det nye album muligvis er betitlet Black Yacht Rock, Vol. 1: City of Limitless Access.

Desuden fremgår det af coveret, at albummet er krediteret til en gruppe, der hedder Virginia. Der er som sagt ikke mange informationer om albummet, så Virginia kunne også være en del af albummets titel.


Selvom Pharrell Williams ikke selv har promoveret det nye album, er der dog andre, der har. Pusha T lagde ifølge Pitchfork en story op på Instagram med et link til albummet. Tyler, the Creator omtalte også albummet på sin X-profil.

”’Caged Bird Free’ af Virginia Black Yacht Rock, fantastisk sang,” skrev han om en af sangene fra kollegaens surprise-album.

Sidste gang, Pharrell Williams udgav et soloalbum var i 2014, hvor han udgav albummet Girl, som fik en seksstjernet anmeldelse af GAFFA.

”Hans nye album, der er en hyldest til kvinder over hele verden, hvis man skulle være i tvivl om hans standpunkt over for det fagre køn, åbner med nummeret ”Marilyn Monroe”, der en konge værdig har strygere komponeret af selveste Hans Zimmer og et beat, som ville gøre Michael Jackson en ære. Lyden minder ikke så lidt om Daft Punks, da det er de samme folk, som står bag. Det er funky. Det er frisk. Det er Pharrell, som vi elsker ham,” lød det i anmeldelsen.


Musikken har dog ikke stået stille hos Pharrell siden 2014. Alene i år har han udgivet flere singler, blandt andet "Doctor (Work it Out)” med Miley Cyrus.

Trackliste:
1. "Richard Mille"
2. "Dandy Lying”
3. “Come on Donna”
4. “Just For Fun”
5. “Caged Bird Free”
6. “Ball”
7. “11:11”
8. “Who Needs Rest?”
9. “Cheryl”
10. “Going Back To VA”

Pharrell: Debatten om "Blurred Lines" lærte mig om sexisme


ANNONCE