Nyhed

Sonys nye soundbars lover biograflyd hjemme i stuen

De nye lydprodukter i Sonys Bravia-serie byder blandt andet på en række soundbars

Sony fortæller at de i udviklingen af de nye Bravia Theatre-lydprodukter har taget udgangspunkt i deres erfaring og viden om filmindustrien, for på dne måde at kunne levere den samme fordybende lydoplevelse hjemme i stuen.

De ønsker blandt andet at sikre samme følelse du får fra lyd i en biograf, hvor lyden udsendes fra mange højttalere i loftet og på væggene.

Derfor har de udstyret de nye soundbars, Bravia Theatre Bar 9 og Bar 8, med 360 Spatial Sound Mapping-teknologi, der skaber flere fantomhøjttalere både foran, bagved og ovenover dem der lytter med, uden det er nødvendigt at installere flere fysiske højttalere i rummet.


De nye soundbars understøtter også Sound Fiels Optimization,d er automatisk justerer og tilpasser hver højttaler, baseret på det rum de befinder dig i.

De understøtter også Acoustic Center Sync, der integrerer lydsystemet med tv’et, så lyden matcher handlingen på skærmen – det kræver dog at du bruger et Sony Bravia-tv der understøtter samme funktioner.

Endelig er der også kommet funktionen Voice Zoom 3, der genkender stemmer fra mennesker der optræder i filmen, og gør dialoger mere tydelige. Det kræver dog også at det er et kompatibelt Bravia-tv der benyttes sammen med soundbaren.


I en pressemeddelelse oplyser Sony også at Bravia Theatre Bar 9 og 8 både understøtter Dolby Atmos og DTS:X samt IMAX Enhanced.

Priserne for de nye soundbars er ikke helt lave, Theatre Bar 9 får en pris på omkring 10.500 kroner mens Theatre Bar 8 kommer til at koste omkring 7.500 kroner og begge er på markedet i løbet af juni.

LÆS OGSÅ: Avanceret mixing-værktøj på vej til Spotify


ANNONCE