Nyhed

BREAKING: Turboweekend er tilbage

Nu er det officielt: Turboweekend annoncerer turné og teaser ny musik

Efter sidste uges mystiske aktivitet på Turboweekends Instagramside har gruppen netop annonceret, at de genforenes og drager på en mindre forårsturné i 2025. Gruppen har ikke optrådt siden deres afskedsturné i forbindelse med deres opløsning i 2018. I en pressemeddelelse fortæller frontmand Silas Bjerregaard:

”Vi har kendt hinanden siden sandkassen og lavet musik sammen siden vi var knægte. Men til sidst havde vi ikke mere i os. Den var helt død – kreativiteten, lysten og i nogen grad også venskabet. Turboweekend var startet i ren kærlighed, men vi følte os fanget i en stor sulten maskine der skulle fodres hver dag med vores tid og sjæl bare for at holde hjulene igang. Det var på bekostning af vores livsglæde, og på det tidspunkt kunne vi ikke vende skibet, så derfor stoppede vi."

Turboweekend debuterede i 2007 med debutalbummet Night Shift, og fik derefter deres helt store gennembrud med albummet Ghost of a Chance, hvorpå man finder nummeret "Trouble Is", der vandt GAFFA-prisen for Årets Hit. Gruppens sidste studiealbum skulle blive det anmelderroste Share My Thunder fra 2015, men her ni år efter deres sidste albumudgivelse og seks år efter sidste optræden, melder de nu ud, at de igen er klar til at dykke ned i musikken sammen.


”De seks år som er gået, har på mange måder givet en tiltrængt afstand til det hele. Men med den afstand er der også opstået et naturligt savn til et stærkt kammeratskab og den kærlighed vi har til hinanden og musikken,” fortæller trommeslager Martin Øhlers Petersen, mens bassist Morten Køie tilføjer:

”Da vi mødtes igen i øveren, var alt oppe i luften. Vi havde hver især et par skitser med, men ingen forventning, så som udgangspunkt havde vi et helt stykke blankt papir, og masser af nye farver vi kunne begynde at tegne og male med. Det føles virkeligt som om vi har genopdaget glæden ved at lave musik  – og nu kan vi ikke vente med at komme ud at spille live igen!”

Turboweekends første koncerter siden 2018 finder sted i landets fire største byer til marts. Billetterne går i salg torsdag den 5. september kl. 10.00 her.


Turboweekend: Share My Thunder


ANNONCE