Nyhed

By:Larm får metalscene - dansk navn annonceret

Fælles for de nye acts er, at de alle har rødder i metalverdenen

By:larm Black indtager showcasefestivalen for ottende gang - i år med sin egen scene. Konceptet opstod i 2016, hvor festivalen præsenterede et program, som tiltrak dele af den førende metalbranche i Europa.

De fjorten nye acts repræsenterer både den norske undergrund, som Tromsøs egne Cult Member. Derudover annoncerede de britiske Snayx og danske Syl, der tidligere på året var aktuelle med deres ep Afmagt, der fulgte op på debutalbummet Alt Godt (2022).

Desuden har de annonceret at Aktiv Dödshjelp, Blomst, Fights, Phantom Fire, Sylvaine og The Cruel Intentions samt udenlandske Hér, Allt og Eradikated.  


"Vi ser en tydelig trend, hvor fuzz og tungere genrer igen indtager en mere central plads i det kommercielle lydbillede, hvilket naturligvis glæder os med dybe rødder i rock og metal. Når By:larm Black nu gør sit længe ventede comeback, har vi ønsket at spejle hele spektret inden for disse genrer. Årets program er et bevis på dette med alt fra Sylvaines atmosfæriske og dualistiske lydlandskaber, via den energiske crossover-punk fra Fights, til hårdtslående progressiv metalcore fra Allt," siger Celine Høie fra Indie Recordings. Hun er booking-ansvarlig og projektleder for årets black-program, og tilføjer: 

"Vi har formået at samle både niche- og mere kommercielle kunstnere, takket være samarbejde med vores fantastiske partnerfestivaler."

Hvert år danner Oslo rammen By:larm, som er den norske pendant til showcasefestivalen Spot Festival. Her mødes branchefolk og festivalgængere over en weekend i den norske hovedstad for at opleve og spotte nye stjerner. By:Larm afholdes i Oslo, den 12.- 14. september


Hvis ikke man har planer om at rejse til Oslo i september, så kan man snart opleve Syl på deres turné til efteråret, hvor de kommer forbi Slagelse og Albertslund. 

Morgendagens nordstjerner: Her er de bedste fund fra by:Larm 2023

ANNONCE