Nyhed

Christopher annoncerer stærke opvarmningsnavne

Christopher får besøg af nogle af landets største musikere til kommende arenashows

Danske Christopher afslutter til september sin verdensturné med nogle af de største shows i sin karriere, når han indtager Djurslands Bank Arena og Royal Arena. Billetterne til de to shows blev revet væk, hvilket udløste to ekstrakoncerter i hver arena. Nu har sangeren annonceret et gloriøst support-lineup til de danske koncerter.

I Djurslands Bank Arena i Aarhus den 21/9 og 22/9, kan gæsterne forvente en fest med gruppen Patina, der for alvor havde sit gennembrud med hittet "Flammer rammer", efter de i 2019 vandt Karrierekanonen på P3. Hvis man ikke fanger gruppen til Christophers koncert, kan man opleve dem til efteråret når de drager på en omfattende Danmarksturné.

I Royal Arena i København den 27/9, bliver gruppen skiftet ud med sangeren Drew Sycamore, der med hits som "I Wanna Be Dancing" og "45 Fahrenheit Girl", indtog den danske musikscene med det anmelderroste album Sycamore i 2021.


Afslutningsvist bliver den store finale i Royal Arena den 28/9 sat i gang af stadigt spirende August Høyen, der i løbet af det sidste år har fået enorm succes efter udgivelsen af hans første ep Det hele handler om dig. Han har i løbet af sommeren optrådt på et hav af festivaler landet over og GAFFAs anmelder krediterede ham med hele fem stjerner på dette års Northside Festival.

August Høyen drager i starten af 2025 på turné med sit kommende debutalbum August, der bliver udgivet på fredag. Billetterne til Christophers ekstrakoncert i Aarhus kan købes her, og i København her.

SE: Christopher udgiver single med international stjerne


ANNONCE