Nyhed

DET BETALER SIG AT VÆRE HJÆLPSOM: Se Lukas Graham overraske ung fan

Et lille øjebliks venlighed blev til en stor oplevelse for en ung fan

I en hjertevarmende episode, der fandt sted under Lukas Grahams koncert i Tivoli Friheden i Aarhus tidligere på sommeren, fik den unge fan Felix sig en uforglemmelig overraskelse. Felix, som ikke anede, hvem han hjalp, reagerede straks, da en mand på krykker tabte sin sko forud for koncertens. Med naturlig venlighed tilbød Felix sin hjælp og fik hurtigt skoen på igen.

”Så kom Felix gående hen,” fortalte Lukas Forchhammer fra scenen, ”og så spurgte han, ’må jeg ikke hjælpe dig med at få din sko på?'”

Det var en del af et rørende stunt arrangeret af Pelle Hvenegaard, kendt fra programmet Den Gode Gerning på sociale medier. Her iscenesættes situationer for at hylde danskere, der gør en god gerning. I videoen, som hurtigt blev et hit på Instagram, ser vi en hættetrøje-klædt Lukas Graham, der gemmer sig under hætten, mens han haltende taber sin sko.


”Har du brug for hjælp?” spørger Felix, iført en landsholdstrøje, uden tøven. Han binder snørebåndene, uvidende om, at det er Lukas Forchhammer, han hjælper.

Pludselig overrækker Hvenegaard Felix en buket blomster og et diplom for ”Dagens Gode Gerning.” Forbløffelsen bliver total, da hætten ryger af, og Felix indser, at hans store idol står foran ham. Med tårer i øjnene og et stort smil modtager han en varm omfavnelse fra Lukas, til stor jubel fra publikum.

Kommentarfeltet på videoen svømmer over med rosende ord til Felix. En bruger skriver: ”Så så man lige mig sidde og hyle over morgenkaffen (...) søde Felix altså.” En anden tilføjer: ”Tak til hans forældre. De har vist ham den rette vej (...)”.


Lukas Graham selv skrev: ”Det var så rørende at møde Felix. Tak for at have reddet min dag! Denne video bringer alle minderne tilbage.” Et lille øjebliks venlighed blev altså til en stor oplevelse for en ung fan – og en påmindelse til os alle om, hvor meget det betyder at hjælpe hinanden.

Se videoen her:

https://www.instagram.com/p/C-M3gNwsaZr/?hl=da


REPORTAGE: Lukas Graham havde inviteret publikum helt ind i indspilningsprocessen

ANNONCE