Nyhed

EFTER SAMARBEJDE MED STJERNE-DJ: Theresa Rex klar med ny single - hør den her

Den storstreamede sangerinde Theresa Rex er aktuel med tårevædet single i eget navn

Theresa Rex er netop aktuel med sin nye single i eget navn med titlen "Ugly Cry". Det fremgår i pressmeddelelsen at Rex startede som en håbefuld jazzsangerinde, men blev senere opdaget på et gadehjørne i Aarhus. Sidenhen har hun opnået flere millioner afspilninger på Spotify.

Hendes store gennembrud var i samarbejdet med den danske dj, Martin Jensen, med hittet "Solo Dance" fra 2016. Derefter fulgte Jonas Blue's hit "What I Like About You" (2019). Desuden har hun samarbejdet med internationale kunstnere som Cheat Codes, Dimitri Vegas & Like Mike og Alle Farben. Sidste år nåede Theresa Rex førstepladsen på den amerikanske Dance Chart med Afrojack-singlen "Let Me Go" (2023).

Om den nye single fortæller Theresa Rex i pressemeddelelsen: 


"Jeg tror mange af os kender den der følelse af at blive så fuld, at man når det der point of no return, hvor alle sluserne bare åbner og man bliver en over-snakkende, over-emotionel, stortudende version af sig selv. Gør vi ikke? 'Ugly Cry' er et 'messy-girl'-anthem til de af os der gør. Så bare ud med det; græd, og gør det lidt hårdere og lidt højere."

"Ugly Cry" kan høres nedenfor: 


Infernal og Pauline vinder fornemme sangskriverpriser

 

 


ANNONCE